Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

fredag den 1. oktober 2010

Fredag d. 1. september 2010:


Dagens program hed bådtur med snorkling. Vi blev hentet kl. 0830 i en pickup, 10 mand på ladet og klapvognen på taget og så derudaf op og ned af stejle bjergveje .....ikke just det mest sikre. Endnu engang fortrød vi at vi ikke tog vores egen bil.

Turen gik til 4 forskellige øer med lækre strande og masser af fisk og koralrev. Vi fik alle svømmet incl. Amelie som blev iført vinger, smidt i vandet og så plaskede hun ellers rundt om båden. Igen brillierede William med at være den første der sprang i vandet fra 1. sal på båden et spring på 3-4 meter. Vi andre ville jo ikke så tilbage for knægten, så vi fulgte trop....altså Bo og Rune.

Bo havde afluret de professionelle når de laver bomber fra 10 meter vippen, så han præsterede at gøre alle på båden våde med en bombe fra 1. sal.

Båden stoppede ved 4 forskellige små øer og så var der afsat 45 min hvert sted til snorkling. Vi udnyttede tiden mest optimalt og de tre voksne skiftedes til at passe på Mulle mens de andre beundrede alle de flotte, farvestrålende fisk og koralrev. På båden fik vi først serveret lækker frokost – ris, grøntsager, rejer og nudler og senere tændte folkene op i en grill og så fik vi dejlige spyd med kylling samt grillede kartofler.

Under sejlturen havde folkene på båden også en lang line i vandet som vi trak efter båden. Pludselig var der bid og alle stimlede sammen og så til mens der blev halet en flot stor fisk i land! William beundrede fisken længe og tog flotte billeder af den .

De 5 inkarnerede rejsende havde selvfølgelig fået sig godt smurt ind i solcreme, vi har haft forbrændinger nok, men arme Bo, havde ikke den samme respekt for solen og kom hjem rød som en krebs.

Heldigvis blev der ikke taget nogen billeder til hverken youtube eller facebook, af Rune der smører Bo ind i AloeVera og aftersun lotion, det var ellers et kønt syn!!:-)

Vi afsluttede dagen med at sidde på en lille restaurant og spise thai retter, da strømmen pludselig gik på hele øen. Stearin lysende blev fundet frem og vi gik hjem med et bedelys på størrelse med en mellemstor kæp. Hjemme i bungalowen blev der spist fredagssnoller i sengen i lyset fra pandelamper og stearinlys. Det var hygge og ungerne var hurtigt putte klare. Det havde åbentbart været en hård dag for 10 minutter efter det sidste godnat kys, var der højlydt snorken over hele linien.

De voksne fik en øl på terassen, men trætheden indfandt sig også hurtigt og alle gik i seng inden kl. 22.

Imorgen står programmet på at nå ind i Cambodia, vi glæder os til nye oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar