Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 4. oktober 2010

Siam Reap - Shadow of Angkor

Mandag d. 4. oktober 2010:


Vi havde fået storby nok og ville ud og se noget andet. Destinatinen var Ankor Wat.

Ca. 300km fra Phnom Penh, lige ud af hovedvej 6. Turen så fra starten ud til at kunne komme til at tage laaaang tid. Vejen var smal og der var flere knallerter og TukTuk’er end der var biler. Vi snejlede os afsted, men jo længere vi kom væk fra Phnom Penh, jo mere døde trafikken ud. Efter 100km blev vejen også lidt bredere så overhalingerne blev noget mindre hazarderede.

Vi ankom til Siem Reap sidst på eftermiddagen. En by på ca. 200.000 indbyggere, som huser alle de tusinder af turister der valfarter til byen for at se de mange templer omkring Angkor Wat. Efter et par forgæves forsøg på at finde et guesthouse der var ledigt, faldt vi over ”Shadow of Angkor”. Et hyggeligt guesthouse, med egen fortovs restaurant og balkon med udsigt lige ned til floden der skærer byen over i to. Desværre havde de kun et dobbelt værelse, hvor vi hurtigt indså at vi ikke kunne mase os ind alle mand. Vi besluttede os derfor for at Rune og Bo skulle slå tagteltet op og sove på gaden. Det blev et tilløbsstykke af format.

Det var efterhånden et par uger siden tagteltene havde været slået op og de massive regnfald der havde præget vores tur havde sat deres præg på teltene. Det forreste, som jo får mest vand når vi kører, havde ikke holdt tæt. Madrassen var gennemblødt og lagenet var jordslået. Vi fik det hele demonteret og hængt til tørre. Heldigvis var det bagerste telt helt tørt. Brumbassen blev parkeret lige overfor vores guesthouse, og temperaturen lå kun på omkring 26 grader så de to herrer sov som små børn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar