Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 21. oktober 2010

Torsdag d. 21. oktober 2010:


Vi forlod Udomxai ved 10 tiden, efter at have købt lidt baguette. Lidt uden for byen holdt vi ind på en tankstation og fik spist morgenmad.

Turen til Luang Nam Tha var ikke så lang, 125km på en nogenlunde vej. Det tog kun et par timer før vi var fremme. Luang Nam Tha er en lille by med nogle få guesthouses. Vi fand et lille familieejet guesthouse hvor vi fik et fint værelse. Eftermiddagen gik med at lave lektier og gå en tur i byen.

Den lille familie der ejer guesthouset har en lille søn på knap 2 år. Moren var helt vil med Amelie og synes helt klart at hendes søn ville have godt af at lege med hendes lille søn. Han hed foresten Obama, opkaldt efter den amerikanske president. De to blev hurtigt gode venner og endte med at jagte hinanden rundt i det store opholdsrum uden for værelset.

Da vi ankom til guesthouset og var tjekket ind mødte vi en Østriger som netop var tjekket ud. Han fortalte om et guesthouse der lå rundt om hjørnet som havde en rigtig hyggelig atmosfære. Da det var ved at være aften gik vi ud for at finde en restaurant. Vi kom forbi guesthouset som Østrigeren havde fortalt om. Det hed Zuela guesthouse og han havde helt ret. Guesthouset bestod af 3 bygninger trukket 150 meter væk fra vejen. Bygningerne var bygget i mursten med en overbygning i tømmer. Vi spurgte på priser for et rum til os, og det var kun 2 dollar dyrere end vores nuværende husly. Vi bestemte os for at tjekke ud næste dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar