Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

fredag den 22. oktober 2010

Fredag d. 22. oktober 2010:


Vores lille mulepose med havregryn og müsli havde stået på gulvet og var helt levende af myrer. Maria fik ryddet op i det og vi fik tjekket ud.

Vi kørte rundt om hjørnet og ind på Zuela guesthouse. Vores rum var ikke klart endnu, så vi bestilte noget morgenmad.

Zuela guesthouse udlejer cykler og motorcykler, men desværre ikke en cykel med barnestol, ej heller en cykel i Lillis størrelse. Vi fandt en cykel som William lige kunne passe, lejede en lille motorcykel og så kunne Rune, Lilli og William komme på tur. Maria og Amelie blev hjemme for at sove til middag. Vi ville ud og se et lille vandfald 5 km udenfor byen. William glædede sig til at komme ud at cykle, han havde ikke cyklet siden vi lånte Jean og Natalies cykler i Malaysia.

Lilli sad bag på Rune og William oksede afsted for at kunne følge med. De 4 ud af de 5 km var på meget bulet grusvej og vi hjalp william op ad bakkerne ved at skubbe lidt på sadlen. Det virker måske lidt hovedløst, men efter 6 måneder i disse lande har man set det der var værre og bliver temmelig hærdet. Alle 3 havde selvfølgelig hjelm på  - hvilket er noget af et særsyn da INGEN herude bruger hjelm!

Vandfaldet var flot, men hurtigt overstået. På vej tilbage besluttede William sig for at vi skulle køre forbi Zuela og stille cyklen. Han orkede ikke mere og ville gerne op på motorcyklen. Rune forrest og Lilli i midten kørte vi syd for byen ned til den gamle bydel. Gamle betyder at den kun består af siv hytter og blikskure. I vores bøger har vi læst at USA tæppebumpede Laos og specielt dette område under The Second Secret War. Ingen af os har hørt om denne krig, men vi har nok ikke hørt ordentligt efter i historietimerne. Den sydlige bydel er det oprindelige Luang Nam Tha, den nye bydel er skudt op efter disse tæppebumpninger som efter sigende skulle have fundet sted i 70erne.

Vi kørte syd for byen og fandt en lille restaurant nede ved floden. Vi spiste et par sandwiches, så en slange i græsset og så kørte vi hjem igen.

Måltiderne blev lidt spredt ud over dagen så der var ingen fælles aftensmad. Mulle skulle puttes ved 20 tiden og så skete det som så ofte sker når det er Rune der putter. Han faldt i søvn før Mulle, men hun holdt ham ved selskab og slukkede også for kontakten kort tid efter. William, Lilli og Maria sad og så Harry Potter på computeren og ved 22-tiden gik de ud for at få lidt aftensmad i restauranten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar