Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

søndag den 10. oktober 2010

En tilføjelse til d. 10. oktober

Vi har nu været væk præcis 5 mdr denne dato og har gjort regnskab over turen indtil videre:

Vi har regnet ud at vi har tilbragt 153 dage sammen i ca 24 timer pr døgn - dvs 3672 timer.

Dette svarer til at vi har haft 1,1178 timer ekstra tid sammen med William pr dag i hele hans levetid på snart 9 år.
Tilsvarende har vi haft 1,4371 timer ekstra tid  pr. dag sammen med Lilli i hele hende levetid på godt 7 år
Og endelig har vi nu haft fornøjelsen af at tilbringe hele 4,32 ekstra timer pr dag sammen med Amelie i hele hendes levetid på 2 år og 4 mdr.

Det er fantastisk at kunne gøre vores tid sammen op på denne måde og virkelig forstå hvor privilligerede vi er at have muligheden for at tilbringe dyrbar tid sammen og samtidig opleve verden og få lov at vise vores børn alle disse vidunderlige steder. Vi mærker hver dag deres forståelse for andre kulturer vokse og de viser stor interesse for de forskellige landes situation, kulturer, religion osv - og stiller mange relevante og ret dybsindige spørgsmål - som vi til tider har svært ved at svare på :-)

Vi har indtil dags dato haft en forbrug på 586 kr i gennemsnit pr dag - hvilket er 86 kr for meget ifht hvad vi havde budgetteret hjemmefra, men da vi lagde budget kunne vi ikke andet end gætte os frem til et beløb for hvordan finder man ud af hvor meget 5 mennesker kan leve for i disse mange forskellige lande, før man prøver det? Vi forsøger stadig at bringe dette gennemsnit ned, men er samtidig enige om at disse sidste 4 uger skal nydes og så må penge være penge!

Vi har ca forbrugt 5 flasker solcreme faktor 30 samt 5 flasker mygge-spray. Derudover har vi brugt 5-6 flasker myre/insekt-gift på at dræbe de utallige myrer der konstant flytter ind i vores bil!

Jeg har ïkke tal på hvor mange forskellige steder vi har overnattet, men et godt bud vil være ca. 40-50 forskellige steder!!

Vi har kørte ca 14500 km og tanket diesel for et ukendt beløb!

Vores pas har fået stempel fra 7 forskellige lande og vi har søgt og fået visum til: Syrien, Jordan, Malaysia, Thailand, Cambodia, Thailand -igen- og endelig Laos! Nu mangler vi bare at søge visum ind i Thailand for 3. gang inden vi flyver hjem til DK d. 14. nov (lander i Hamburg kl. 19.15) og inden vi flyver afsted skal vi lige sørge for at Brumbassen  bliver sendt afsted ud på sin sidste lange sejltur hjem til Europa.'

Det var lidt opsummering her på 5 mdrs dagen for vores afgang fra DK. Sjovt at tænke på at det er SÅ lang tid siden vi med maverne fyldt med sommerfugle kørte ud fra indkørslen på Ringvejen 4 :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar