Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 11. oktober 2010

Mutt Mee

Mandag d. 11. oktober 20010:


Alle vågnede efter en dejlig stille nat på Mut Mee Guesthouse. Vi spiste dejlig morgenmad – youghurt med frugt, hjemmelavet musli med nødder og honning... DET var lækkert!

William og Lilli lavede skole i et par timer mens Amelie fik ryddet ALLE stedets spil ud fra hylderne og spredt dem over hele området! Der lå skakbrikker, puslespilsbrikker, dominobrikker osv OVER det hele!

Senere da Amelie skulle sove lidt gik Rune, William og Lilli ud i byen for at få købt nogle dollars (I Laos bruger de både amerikanske dollars, thailanske bath og deres egne kip – så vi er nødt til at have rigeligt af det hele med da du ikke finder ATMs ret mange steder udover i storbyerne. Kip er en meget usikker valuta og desuden går det 8500 kip på 1 dollar! Så derfor bruges der dollars og bath de fleste steder – så man undgår at skulle have flere kilo kip-sedler med i lommen!)

Da de kom tilbage og Amelie var vågnet spiste vi lækker frokost – stedets ejer er Britisk og de serverer derfor både baguette, ost og andre vestlige lækkerier – hvilket vores børn sætter stor pris på.

Senere gik vi ned til stedets flydende restaurant og gik ombord på deres lille båd – vi havde hørt at båden sejler ud hver eftermiddag kl, 17 til et solnedgangs-cruise. Man kan bestille mad som restauranten tilbereder og så kan man få den serveret på båden og spise mens man nyder solnedgangen! Vi var ikke sultne og købte derfor bare lidt drikkevarer og satte os og ventede på afgang. Da kl. var 18 var båden stadig ikke sejlet – vi havde drukket vores sodavand og solen var gået ned! Vi forsøgte at spørge de forskellige ansatte om hvornår vi sejlede ud, men den eneste der kunne lidt engelsk sagde: ”Because someone made different!” Vi anede ikke hvad dette betød – og forlod båden uden at have sejlet. Vi nød dog solnedgangen fra båden 

Vi spillede lidt UNO og talte med de forskellige rejsende omkring os. Mange unge backpackere men også en del ”gamle” lidt sørgelige skæbner som bare glemte at rejse hjem! Vi hyggede os dog med en lille flok ansatte –som dog var fra Canada, England og lign – samt nogle andre gæster fra Frankrig, Holland og Filipinerne. Mens vi sad i snakkede rendte Amelie rundt og legede med en bambus-pind. Hun fandt på at stikke den ind i midten af et gammelt hjul – hvor der lige var et lille hul - fra en hestevogn som stod ved siden af vores bord. Pludselig var der et dyr der sagde en høj lyd og hun kom løbende og sagde ”blir bange!”. Først troede vi bare det var en fugl eller noget der havde sagt lyden men da Rune flere gange prøvede at stikke pinden ind i hullet og lyden igen var der lyste vi med en pandelampe ind i hullet og så 3-4 ret store firben/øgler sidde derinde med æg! Alle stimlede sammen og skulle se uhyrene. Amelie fortalte og fortalte om pinden, lyden (forsøgte at efterligne lyden!), gekkoerne, æggene, hjulet osv osv – mange gange – også til de andre selvom de ikke forstod et ord af hvad hun sagde! En stor oplevelse for en lille pige 

Senere på aftenen var der quiz i baren nede ved den flydende restaurant – og Rune, William og Lilli gik ned og deltog. Heldigvis havde vi talt med ham hollænderen som havde lavet spørgsmålene og han havde smidst et par spgsm om Danmark ind i quizzen så William og Lilli også kunne være lidt med  De kom meget stolte hjem med et badminton-sæt de havde vundet! Det havde været rigtig sjovt at deltage og de andre havde synes det var superhyggeligt med nogle børn til stede 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar