Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 25. oktober 2010

Endelig med prammen

Mandag d. 25. oktober 2010:


Nå, mon ikke vi idag kommer med færgen til Thailand.

Vi mødte op ved færgelejet kl. 10 og gik igang med at undersøge mulighederne. Carnet’et blev stemplet i en ruf og så var det tid til at Passene skulle tjekkes ud. Det var bare lige den lille finte, at det skulle gøres ved person færgen som ikke sejler fra det samme færgeleje. Rune var igen blevet en smule iriteret over bureaukratiet og havde nær kørt en medarbejder fra ”prammen” ned da han kastede Brumbassen ud mellem to lastbiler i bakgear op af en 10% stigning væk fra færgelejet. Inde i byen, ved person færgen fik vi passene stemplet i en ruf og ilede tilbage i håb om at kunne nå den færge som vi var lige ved at komme med inden vi måtte køre fra færgelejet. Men, ak, nej den var lige sejlet. Nå, men skidt pyt, prammene sejler frem og tilbage hele tiden så vi når det nok.

En ung fyr som viste sig at være vinavler fra Italien og hed Lucca, kom hen til os og snakkede og vi blev inviteret til Venedig og smage hans hvidvin. Alt imens kom en fyr hen og sagde at vi skulle købe billet hos ham til Prammen. Men, istedet for de 1000baht vi var blevet lovet dagen før, kostede det nu 1500baht. Rune stak fyren 1000baht og sagde at det var prisen. Det var han ikke helt enig med Rune i og beklagede sig med at det jo var helligdag....ja igår fik Rune hurtigt fortalt ham, idag er det mandag. Til slut tradskede han videre med sine 1000baht, og vi tog det som en indikation af at han havde godtaget vores argumenter.

Vi kom da også over med prammen – en tur på ca 10 min. Efter det nu efterhånden forventede bøvleri mht at få Carnet´et stemplet osv ind i Thailand kørte vi nu mod Chiang Rai.

Vi havde udset os et hotel igennem Lonely Planet og efter ca 2 timer var vi fremme.

Man skulle tro at arkitekten til Red Rose Hotel havde været på en form for syre da han designede dette sted. Det er en meget underlig form for Disney Land – selve ”hovedgaden” ned gennem hotellet ligner noget fra Roger Rabbit og alle værelserne har et tema. Ungerne var enige om at de ville have ”Kick-Boxer”-værelset: komplet med boksering, handsker, sandsække osv. Inde midt i bokseringen er der nedsænket en dobbeltmadras som fungerer som seng. Vi andre 3 valgte et værelse ved siden af med et udefinerbart tema: Neonbelysning, selvlysende figurer af delfiner, luftballoner og andet på væggene – og som et lille pift også med spejl i loftet og en endevæg med udskæringer der mistænktsom ligner bare bryster oplyst af rødt pornolys!

Men alt i alt nogle fine værelser og til en ok pris.

Efter at ungerne havde bokset sig godt svedige og var blevet uvenner et par gange  tog vi en tuk-tuk ind til centrum af Chiang Rai. Vi fandt ind på en hyggelig cafe hvor vi fik rigtig lækker aftensmad – og ungerne var jublende lykkelige over at kunne få RIGTIG spaghetti med kødsauce!

Overfor cafeen kunne vi se starten af byens ”night-market” – et stort område hvor der sælges alverdens ting og sager – som sædvanligt. Vi var dog for trætte til at udforske dette og blev enige om at vente med det til imorgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar