Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

tirsdag den 12. oktober 2010

LAOS


Tirsdag d. 12. oktober 2010:

Vi gav os god tid til morgenmad og hygge om formiddagen – talte med de andre gæster og ejeren og nød i det hele taget den afslappede stemning på Mut Mee guesthouse.

Omkring middag pakkede vi sammen og tjekkede ud og satte kursen mod en berømt skulptur park i byen som vi ville se inden vi kørte over grænsen til Laos. Først stoppede vi dog i en Tesco og fik tanket op af myggespray, mælk, dåsemad osv. Skulptur parken var en speciel oplevelse. Solen bagte ned fra en skyfri himmel og vi svedte!! Så vi gik runden i parken ret hurtigt for at komme væk fra solen. Parkens skulpturer er alle lavet af samme mand: Luang. Denne mand havde opfundet sin egen tro – en blanding af Buddisme og Hinduisme og han har haft en ret bizar tankegang da han lavede disse skulpturer – et mixmax af alle de forskellige figurer med mange slangesymboler, mennesker med elefant-snabler og et stort ”wheel of life” hvor man går ind i hjulet igennem en åben slangemund!

Herefter kørte vi over FriendShipBridge og ind i Laos. Vi fik VISA uden problemer og det gik endda forholdsvis hurtigt så efter bilens Carnet havde fået et stempel kørte vi ind i Laos.

Hovedstaden Venetiane ligger kun ca 25 km fra grænsen og vi kørte ind til centrum og fandt et gusthouse. Vi spurgte på priser et par steder men synes det var for dyrt .... endelig fandt vi et ok sted med et værelse med 4 senge og aircon til 25 dollars incl morgenmad til alle 5. Efter at have slappet lidt af på værelset gik vi ud i byen og fandt et lækkert pizzaria hvor vi forkælede os selv med 4 ret dyre pizzaer!! Marias farmor og faster har doneret 500 kr. til at gå ud og spise en god aftensmad for og det var derfor dem vi sagde tak for mad til da vi propmætte gik fra restauranten. Vi gik en tur rundt i byen- mange steder var lukket eller ved at lukke – byen har åbenbart en lukkelov der siger allerede kl. 23.30 skal ALT være lukket – og mange lukker FØR dette. Det er noget helt andet end i Thailand hvor alting altid har åben!

Hjemme igen blev de tre børn puttet (Rune faldt også i søvn i forsøget på at putte Mulle) og Maria satte sig udenfor og udnyttede Internettet og talte med forældrene på Skype.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar