Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 28. oktober 2010

Dejlige Riverside Guesthouse i Lampang

Torsdag d. 28. oktober 2010:


Vi tjekkede ud fra vores Disney-værelser og kørte sydpå omkring kl. 11. Efter 3-4 timer var vi fremme i Lampang hvor vi havde besluttet os for at tilbringe et par dage. Vi fandt hen til et utroligt hyggeligt guesthouse beliggende helt nede ved en flod. Lampang er en mellemstor by men da der ikke kommer mange turister forbi er byen dejlig fri for alt der turist-fnidder vi oplever i mange af de andre større byer.

The Riverside Guesthouse som vores hjem for de næste 2 dage hedder er ejet af et ægtepar hvor han er Thai og hun oprindelig er fra Belgien (dog med italiensk far). Stedet er oprindelig deres hjem men efterhånden som flere og flere valgte at overnatte i deres hjem (hun arbejder i en nærliggende resturant og flere og flere af gæsterne spurgte efter et guesthouse og det startede altså med at disse gæster fik lov at låne værelser i deres eget hjem).

Nu er det et fantastisk sted med mange små og store værelser i 3 gamle træhuse, mange smukke haver/kroge med eksotiske blomster og fiskebassiner og med en lille morgenmads-restaurant på en veranda HELT ned til floden. Virkelig et af de hyggeligste steder vi har været på vores rejse.

Vores værelse har en stor dobbeltseng og William og Lilli har et sæt køjesenge og vi har desuden en dejlig privat veranda hvor de voksne kan nyde stilheden om aftnen 

Vi fik tjekket ind og gik hen på den restaurant som stedets ejere også driver lidt længere henne af gaden. Her fik vi dejlig frokost med udsigt over floden.

Hjemme fik ungerne lavet skole et par timer mens Amelie legede.

Senere gik vi ind til centrum hvor der var marked. Her kiggede vi på ting og sager og shoppede aftensmad. Der blev købt bittesmå spejlæg, 2 forskellige nuddel-retter, sushi, pandekager indbagt med kokos samt en stor portion salat og muffins. Vi købte 4 store frugtshakes med hjem og sad i guesthousets fine lille have og spiste alt dette dejlige mad (Et overdådigt måltid til ca 40 kr)

Imorgen har vi planlagt en tur 25 km udenfor byen til et sted der hedder Thai Elephant Conservation Center.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar