Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

fredag den 8. oktober 2010

Phu Wiang - Dinosauer nationalpark!

Fredag d. 8. oktober 2010:


En godt nysmurt landrover trillede som en drøm nordpå af den 4 sporede landevej. Vi holdt et par hvil undervejs men gav den temmelig godt med gas for at nå så langt som muligt. Gps’en var sat til Phu Wiang nationalpark i det nordøstlige Thailand. Efter 480km og 8 timers rejsetid var vi fremme. Desværre var klokken blevet 19 og det var buldermørkt. Vi passerede Dinosaur museet undervejs og kom helt ud til bommen ved indgangen til nationalparken. Det skal lige siges at Phu Wiang er kendt for sine mange fund af dinosaur skeletter. Ved bommen blev vi mødt af to vagter som absolut ikke kunne tale et ord andet end Thai. Vi prøvede med fagter og parlør at gøre os forståelige. Men ak de forstod absolut intet.

Vi havde læst at parken skulle have en bungalow man kunne leje, men det virkede ikke til at dette var noget vagterne kendte noget til. Vi trillede tilbage af vejen og kom til dinosaur museet. Her havde vi lidt mere held med os. Vi troede måske Lonely planet havde byttet om på hvor denne bungalow lå, men vagterne her ved museet vidste godt at der var en bungalow ved parken og en frisk fyr hoppede op på sin scooter og kørte i forvejen. Et par ord blev udvekslet med vagterne og vi trillede igennem porten. En lille kilometer længere fremme lå bungalowen for enden af vejen på en lille bakketop.

I løbet af 10 minutter strømmede det pludselig til med folk som ville hjælpe, sengene blev redt op, der blev fyldt vand i køleskabet og så var huset klar til indflytning. Vi bukkede og takkede mange gange og indtog vores nye hjem(for de næste to dage). Det skulle hurtigt vise sig at herude i junglen er dyrelivet temmelig frodigt og så da lyset udenfor bungalowen blev tændt sværmede græshopper på størrelse med mus frem og vandrende pinde, tusindben, skorpioner! og diverse andet kryb kom frem i lyset. Heldigvis var bungalowen godt pakket ind med myggenet for alle vinduer og døre så ingen kryb (kun de sædvanlige gekkoer)slap ind.

Vi gik til ro efter en hård transport dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar