Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

onsdag den 6. oktober 2010

Hyggedag i Siam Reap

Onsdag d. 6. oktober 2010:


Denne dag havde vi aftalt at vi ville ud og udforske området vi bor i lidt nærmere. Efter at have givet os god tid til morgenmad og diverse gik vi derfor hen til at stort overdækket marked som ligger 2 mins gang fra hotellet. Her blev der solgt ALT muligt – t-shirts, sko, tasker, ”antikviteter”, spil, legetøj = ALT! Vi gik rundt og kiggede og fik købt lidt gaver til dem derhjemme  Bo og William kiggede især på diverse krokodille-skind, kranier, stødtænder, flasker med slanger/skorpioner osv – de to kan få hele dagen til at gå med at kigge og snakke om disse ting! 

Da vi ikke orkede markedet mere gik vi hen langs en gade med mange restauranter osv og mens William ville prøve fiskemassage (det kildede selvfølgelig ALT for meget til at han kunne holde ud at have sine fødder dernede ved de små nippende fisk!) gik Maria og Lilli ind og fik 1 times fodmassage –aahhhhh! Fødderne trængte virkelig efter gårsdagens strabadser! Rune og Bo sad på en cafe og drak kaffe mens de sludrede med William som sad ved siden af og fik fiskemassage - Amelie rendte lidt frem og tilbage. Inde hos Maria og Lilli fik hun arangeret at William kom ned i en massagestol, hun satte sig på skamlen foran og gik igang med at give ham fodmassage – ligesom damerne gjorde ved mor og Lilli. Hun kommanderede massagpigerne til at komme med mere creme, hentede selv håndklæder i skabet og fordi hun havde luret nogle tricks af hvor man ”slår” under foden og lidt op ad benet – ja, så fik William mere tæsk end han fik massage! Massagepigerne var selvfølgelig helt solgt og synes hun var fantastisk 

Efter alle havde fået en is gik vi tilbage til hotellet og William og Lilli fik lavet skole – henne i et hjørne af vores kæmpestore fælles-balkon er der et lille arrangement med små skolebænke og og en tavle (der kommer en dame og underviser en lille håndfuld børn i engelsk 1 gang om ugen) og her sad både William, Lilli, Amelie og Rune og ”legede” skole 

Frokosten blev til en pizza og to bøtter salat fra nabo-pizzariaet som vi alle delte oppe på balkonen.

Senere gik vi ud i byen for at spise lidt aftensmad – vi fandt endnu et marked og fik kigget lidt mere på souvenirs – vi købte nogle superflotte tryk på rispapir som var aftryk af figurene fra Bayon templet vi havde set dagen forinden – mon de sniger sig derud om natten og laver aftrykket!?

Vi fandt en hel gade med ene gadekøkkener og valgte et sted hvor de stod og grillede udenfor og med masser af siddepladser. Der var helt fyldt op og vi måtte stå og vente på et ledigt bord – det sker ikke så tit når man vælger gadekøkken! Maden var lidt la-la – nogle fik noget lækkert mens nogle var knap så heldige.

Efter at ungerne havde spiste endnu en is gik vi hjem. Mens børnene sov fik de voksne planlagt de næste par dage – vores plan har været at vi ville køre nordpå og krydse grænsen til Laos, måske med en overnatning undervejs da der er ret langt og vejene sikkert ikke er så gode. Efter at have nærlæst Lonely Planet på dette område blev vi pludselig meget i tvivl om hvorvidt denne plan overhovedet kunne lade sig gøre! Vi valgte at få lidt hjælp fra de ansatte på hotellet (som kunne en lille smule engelsk) Vi fik dem til at ringe til et par guesthouses som ligger langs den rute vi havde planlagt – og de sagde allesammen at vejene var skyllet væk flere steder og det IKKE var muligt at køre denne rute! Så eneste mulighed var nu at køre hele vejen tilbage til Phom Phen og så hele vejen op til Laos- og det gad vi faktisk ikke!

Så en hurtig beslutning blev taget – vi kører tilbage til Thailand – krydser grænsen ved Poi Pet og kører nord-vest på – nu vil vi istedet opleve NordøstThailand og har tre stop vi alle er enige om skal ses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar