Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 30. september 2010

Torsdag d. 30. september 2010:


Vi samledes alle mand om morgenbordet ved 9 tiden og spiste en lækker morgenmad bestående af spejlæg, pandekager, bacon og cornflakes. Der gik ikke mange minutter efter at skeen var blev lagt i skålen før William og Lilli var i Poolen igen.

Alle slappede af og fik lidt sol på maven, Bo fik lidt for meget!!

Efter frokost kørte vi en tur på øen og kom ud til en lille strand for enden af vejen som går til det sydligste af øen. Her soppede vi lidt og fik en kop kaffe.

På tilbage vejen, fandt bo øksen frem og hakkede en kokosnød i stykker så vi kunne smage lidt kokoskød. I sin iver fandt Bo yderligere to kokosnødder som han syntes vi skulle have med hjem. Da vi var næsten hjemme begyndte der for alvor at regne og pludselig bredte der sig en væmmelig dunst i bilen. Maria mente at Amelie måtte have kastet op, og straks blev en grundig undersøgelse sat iværk. Det viste sig dog ikke at være nogen af børnene der havde haft et uheld, men derimod Bo’s kokosnød der havde lækket lidt meget sur kokos mælk ud i bagagerummet. I silende regn fik vi tømt bagagerummet og gjort så meget rent vi kunne. Der var dog en del ting der måtte have en tur med hotellets højtryksrenser dagen efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar