Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

onsdag den 29. september 2010

Onsdag d. 29. september 2010:


Efter morgen ritualerne satte vi kursen mod Koh Chang. Gps’en sagde 2½ time og det kom til at passe meget godt. Da vi ankom til færgelejet fik vi købt billet og kørte direkte ombord på færgen. 20 minutter senere kunne vi køre af ude på øen.

Maria og Bo havde lavet lidt research på nettet og fundet et resort vi ville ind og se. Resortet hed Noren Resort og viste sig at være ejet af Martin Noren fra Sverige. En meget højt råbende og hurtigt talende svensker.

Vi blev forevist et fint lille hus med to dobbeltsenge, aircondition, køleskab og et fint lille badeværelse. Værelset koster 300kr pr nat incl morgenmad.

Efter ankomst blev taskerne båret ind på værelset, og inden vi fik set os om var William, Lilli og Bo allerede i Poolen. Vi andre fulgte trop. Det var fedt at blive svalet af i en ren ferskvandspool.

Resten af dagen gik med at bade og slappe af. Aftensmaden fandt vi på en lille restaurant lidt henne af vejen. Vi kom til at sidde på puder på gulvet rundt om et lille bord. Det var super hyggeligt og vi bestilte 6 tallerkener med forskelligt Thai mad og delte det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar