Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

onsdag den 22. september 2010

Slap af dag!


Onsdag d. 22. september

Vi prøvede at sove længe, men det lykkedes kun for Lilli. Amelie vågnede kl. 7, efter at William allerede havde været vågen i en halvtimes tid. Han havde sat en dvd på computeren og sad med høretelefoner på og så Alvin og de frække jordegern 2. Det er så tredie gang på 24 timer at den er blevet set...!

Dagen gik med at lave matematik og dansk for William og Lillis vedkommende. Amelie tullede rundt og lejede i vores lille lejlighed. Sidst på eftermiddagen gik vi en tur i museet og lavede en laaaang film reportage om alle de forskellige biler. Der blev også taget en masse billeder af bilerne.

Da vi havde fået nok af biler, satte vi kursen mod Tesco. Vi ville købe lidt let aftesnmad og ose lidt. Vi spiste lidt let Thai mad og kom af med 50kr. Derfter sjoskede vi rundt og kiggede på det store udvalg af forskellige varer og da vi stod ved kassen havde vi næsten fyldt en vogn. Det blev den nette sum af 170kr. Deriblant var nye kopholdere til ungerne, en ny lommelygte til William, et tørrestativ, div linealer til skolearbejdet, 20 stk sushi, vand, mælk, nescafe, grøntsager og en masse mere. Det bliver svært at vænne sig til de danske priser!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar