Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 16. september 2010

Endnu en dag i paradis

Torsdag d. 16. september


Carlo og hans kone har både ”the beach house” restaurant og bar, og så har de ”blue top coffee shop”. Coffee shoppen ligger ikke så langt fra deres hus hvor vi jo har indlogeret os i gæsteværelset, så vi gik derhen ved 10 tiden efter morgen ritualerne. Her fik vi morgenmad og lækker kaffe. Carlo importerer selv sin kaffe fra hele verden og vi nød at få virkelig lækker kaffe!

Vi tilbragte hele formiddagen på kaffebaren – her er Internet  Omkring kl. 14 kørte vi lidt på sightseeing på øen. Vi ville forsøge om vi kunne køre helt ud til hvad der efter sigende skulle være den bedste strand på øen. Men efter at have kørt op og op på asfaltvej stoppede vejen pludselig og selv Rune turde ikke fortsætte! Vi vendte om og på vejen tilbage passerede vi en restaurant som lå på en bakketop og havde en fantastisk udsigt. Vi spiste lidt frokost og nød udsigten inden vi kørte tilbage for at finde en anden lækker strand. Vi fandt et sted hvor vi kunne køre helt ned til vandet. Det var en lille lagune med lavt –og meget varmt – vand samt masser af skygge under palmerne og ungerne sprang straks i og blev der i 2 timer 

Amelie badede også og rendte lidt frem og tilbage mellem os og vandet. På et tidspunkt ville hun op og skylles og have ren ble og tøj på – så det fik hun. Pludselig opdager vi at mens vi har siddet og snakket er hun igen gået ud i vandet til William og Lilli ..... med ble og alt tøjet på! Vi tog tøjet af hende og hun fik badet lidt mere ... men nu i bar figur.

Kl.ca 18 kørte vi tilbage til Carlos Beach House hvor vi fik dejlig aftensmad. Amelie faldt i søvn i klapvognen med sin lille blæser sat fast på kanten så varmen var til at holde ud. William og Lilli satte Pcen op til at vise film og så hyggede de voksne i godt selskab. Carlo diskede op med champagne og kaffe med Baileys og vi havde en dejlig aften. Kl 23 kørte Maria selskabet hjem – Rune havde drukket lidt for mange øl, melonshake med vodka, sambuca og champagne til at Brumbassen skulle styres af ham 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar