Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

lørdag den 4. september 2010

Sightseeing på Koh Lanta

Lørdag d. 4. september 2010:


Efter en dejlig, rolig og kølig nat stod vi op kl. 8 og spiste havregrød på verandaen.
Herefter stod den igen på lidt badning i poolen mens de voksne slappede af 

Senere besluttede vi os for at køre en tur ud og kigge nærmere på øen Koh Lanta. Vi kørte sydpå - vi ville se om vi kunne finde et godt campingspot som nogle franskmænd havde fortalt om, ifølge GPS fandt vi det, men det var inde midt i et buskads langt fra alting! Vi fortsatte – og kom ud på nogle MEGET dårlige ”veje” – vejen var flere steder helt skyllet væk, men Brumbassen klarede det selvfølgelig. Vi kørte ud til en nationalpark hvor Rune, William og Lilli var ude at gå en tur mens Maria blev i bilen og passede på Mulle som nu sov. Bagefter kørte vi tilbage langs kysten og fandt et hyggeligt sted hvor vi fik god frokost – dog var strømmen midlertidigt gået og vi måtte bestemme mad og drikkevarer ud fra hvad der ikke skulle bruges blender osv til! De fleste steder bruger gas-blus og derfor kan de stadig servere mad selvom strømmen mangler.

Tilbage på hotellet blev der igen badet. Da det blev tid til aftensmad satte vi os allesammen på verandaen mens Maria lavede spejlæg på rugbrød (rugbrødet havde vi købt frossen hos den tyske bager) Et festmåltid uden lige – og igen mente William at dette bestemt var et måltid værdigt for en top 10 placering.









Ungerne blev for en gangs skyld puttet tidligt og de voksne fik mulighed for at hygge med en god film på verandaen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar