Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 20. september 2010

Stadig i Hua Hin

Mandag d. 20. september 2010:


Vi gik ud i byen for at finde noget morgenmad, men blev hurtigt enige om, at vi ville handle lidt youghurt, brød, marmelade osv i 7-11 og så spise vores egen morgenmad på tagterassen. Efter morgenmaden legede ungerne med deres nye slangebøsser – de skød med vådt toiletpapir ud over tagene  Amelie havde dagen forinden fået en lille taske med lidt ”lego”-klodser i og det legede hun med. De voksne slappede af med en bog på terassen 

Rune, William og Lilli havde en hurtig tur til stranden – hvor de desværre kunne konstatere at vandet var helt grønt af alger og der var masser af jelly-fish – så ingen havde lyst til at bade alligevel. Hjemme hvilede Amelie og Maria sig – Maria havde ligget på en lille madras på gulvet sammen med Lilli hele natten og havde ærlig talt ikke sovet særlig meget!

Ungerne og Rune lavede skole og først omkring kl. 19 gik vi ud i byen for at finde noget aftensmad. Ungerne fik lov at dele en pizza (det er ret dyrt at spise pizza så det har de faktisk ikke fået mens vi har rejst) Da de var færdige fandt vi et hyggeligt gadekøkken hvor vi spiste kæmpe tigerrejer og King Prawns .... virkelig lækkert!

Efter at have shoppet lidt mere – billige kopi DVDer og Cder, bæltespænder, farveblyanter, hårspænder, legesager til Amelie og alt mulig andet som vi ikke har brug for  så gik vi hjem i seng.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar