Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 27. september 2010

Mandag d. 27. september 2010:


Dagen var afsat til rejsedag. Vi ville til Koh Chang, elefant øen, udfor kysten øst for Bangkok. Undervejs havde vi fundet et tiger zoo som vi ville aflægge besøg.

Gps’en fandt nemt tiger zoo’et og det var en fed oplevelse. Vi fik taget billeder sammen med tigerne, William og Maria fik lov at holde to små tiger unger, William fik lov at fodre en tigerunge med sutteflaske. Desuden var der krokodille show, hvor en mand og en dame legede med en flok temmelig store krokodiller og til slut puttede hovedet ind i munden på en krokodille.

Efter zoo’et gik vi ind i deres restaurant. Klokken var efterhånden blevet 16 og vi var temmelig frokost sultne. Vi fik det almindelige ris, rejer og kylling, men William, Bo og Rune fik hidset hinanden op til at skulle smage skorpion. Ind kom en tallerken med rejechips og sirligt anrettet på toppen lå en stor sort skorpion. Eftersigende smagte den lidt af julekager.

Vi kunne godt se på tidsplanen at vi ikke nåede koh Chang idag. Vi fortsatte dog en times tid mod øst og fandt så et lille hotel helt nede ved stranden. Der var så dejligt at vi blev der to nætter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar