Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 23. september 2010

Stadig hos Jesada Museet

Torsdag d. 23. september 2010:

Vi vågnede op og havde haft en varm nat. Ingen Aircon men en blæser ved hver seng – begge ungerne klagede over ondt i halsen – det er ulempen ved at ligge i træk fra en blæser hele natten!

Vi gav os god tid til at spise morgenmad og hygge om formiddagen. Senere gik vi op til bilen for at lave lidt omrokeringer så der kunne blive plads til Bo. Mulles autostol blev flyttet om mellem de to forsæder og der blev gjort plads til Maria på bagsædet.

Over middag kørte vi en tur ind til Bangkok – vi fandt hen til det kvarter vi boede i da vi var i Bangkok for nogle mdr siden. Vi gik en tur rundt og spurgte på værelser og priser og fandt et godt guesthouse i backpacker område – et værelse i stueplan med 4 enkeltsenge og en dobbeltseng – perfekt til vores behov.

Efter en tur ned af Kao San Road hvor vi fik indkøbt et par t-shirts til William og lidt andet småting samt god frokost  gik vi tilbage til bilen og på vejen hjem stoppede vi i byen hvor Jesada Museet ligger og købte aftensmad ved et gadekøkken som vi spiste hjemme i lejligheden.

William har fået lov til at komme med ud i lufthavnen og hente Bo imorgen tidligt – så han skulle tidligt i seng – de skal køre hjemmefra kl. 5 imorgen tidligt!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar