Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

lørdag den 11. september 2010

Elefant-trekking (bjergbestigning) :-)

Lørdag d. 11. september 2010:


Idag skulle vi lidt tidligt op fordi vi havde booket en tur som startede kl. 9. Vi spiste morgenmad på restauranten og gjorde herefter klar til den store elefant-trekking-tur i junglen! Alle fik besked på at tage sko og strømper på (mærkelig fornemmelse når man har haft bare tæer i 4 mdr!) og alle fik godt med solcreme og myggespray på! Vi blev kørt ud til elefant-lejren af en af de ansatte på hotellet og vi blev installeret på 2 elefanter med en slags bænk på ryggen. Maria og Lilli tog den ene og resten hoppede på den anden. Heldigvis var der ingen problemer med Lilli og det at skulle sidde på en elefant – sjovt når hun er bange for kattekillinger og andre små søde dyr  Vi begav os afsted og meget hurtigt kunne vi godt se at dette ikke bare ville blive en trækketur rundt på en asfaltvej men derimod en ret så ”vild” tur. Turen gik ind i junglen igennem et vandløb som kom oppe fra et stort vandfald hvor turen endte. Det var ret så grænseoverskridende en tur – vildt nok at sidde på ryggen af en elefant som bogstavelig talt ”kravler” op af sten, skrænter og lign – der var vild bølgegang på bænken!

Ved endestation kunne man stå af og så gå helt op til selve vandfaldet – en tur på 15 minutter igennem vandløbet. Først sprang vi rundt og forsøgte ikke at få våde sko og strømper – efter 2 min vadede vi alle rundt med sko på nede i vandet!

Ungerne smed tøjet og sprang i vandet da vi nåede toppen – der var et lille bassin de kunne bade i under vandfaldet! De synes det var mægtig sjovt og dejligt med et koldt bad.

Turen tilbage på elefanten var endnu mere nervepirrende da det nu gik nedad! Men alle var enige om at det var alle pengene værd og en oplevelse for livet – det var helt klart også et plus at vi havde fundet et sted som slet ikke var præget af turister. Da vi stod af elefanterne købte vi en kurv med bananer til ”vores” elefanter. William havde redet med Maria hjem på en elefant som de begge blev enige om var en meget ung elefant – da vi spurgte vores Mahout (det hedder elefantens passer på Thai) om dens alder fik vi at vide at den er 45 år – så meget for at være elefant-kender. Da vi havde sagt farvel til elefanterne og de fik lov at holde lidt fri, blev vi budt på dejlig frugt og the/kaffe inden vores chauffør igen kørte os hjem til huset. Vi gjorde lige holdt med at rigtig stort og smukt vandfald på vejen hjem – her hoppede ungerne igen i vandet og morede sig med at stå under vandet som fossede ned!

Hjemme spiste vi frokost på terrassen og bagefter stod den på afslapning. Ungerne fik lov at se en film henne ved restauranten og mens Rune forgæves forsøgte at få Amelie til at sove – gik Maria over til naboen for at fixe lidt forskelligt på Internettet.

Senere regnede det ret kraftigt og vi hyggede på verandaen med et spil Yatzy. Vi hyggede også hver især med at læse bøger, ligge kabale pg spille Nintendo. William læser simpelthen SÅ hurtigt, så nu har vi måtte sætte begrænsning på; han må kun læse 1 kapitel af gangen – ellers løber vi tør for bøger indenfor en uge. Han har lige læst Albert, Otto er et næsehorn og GummiTarzan på 3 dage!!

Vi håber vi kan få Bo til at tage lidt læsestof med til William 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar