Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

tirsdag den 7. september 2010

Phuket - lidt for meget!


tirsdag d. 7. september 2010:


Vi gik ud i byen og fandt et sted hvor vi kunne få morgenmad. Maden var ikke særlig lækker, juicen smagte for gammel og der lugtede af urin-kugler! Ingen succes dér!

Det regnede allerede og det skulle vise sig at fortsætte indtil kl. 16 om eftermiddagen!
Vi gik ned på stranden som er rigtig lækker men med meget store bølger – pga monsoonen. Rune, William og Lilli sprang i men da det begyndte at regne ret så kraftigt blev vi enige om at gå hjem og vente til det klarede op.

Hjemme på hotellet blev Maria og Lilli enige om at det var tid til at hun skulle have den manglende fødselsdagsgave, nemlig en gang fodmassage og lakering af negle! Lige nedenfor var et dejligt massagested og prisen var rimelig. William gik også med og vi lå alle 3 på en række og nød en hel times fodmassage. Lilli fik også lakeret tå og fingernegle – orange med hvide og grønne blomster Hun synes selv det er det fineste hun nogensinde har set 

Rune og Amelie havde været en tur hos skrædderen – Rune skulle have repareret hans häglof shorts som han nu har haft på næsten hver dag i 5 måneder(de er dog blevet vasket et par gange) og fik desuden bestilt et par magen til – her laver de på bestilling og med leverering efter 24 timer.

Bagefter gik vi alle en tur hen til 7-eleven og købte lidt let frokost – toast og mikroovns-ris-retter som vi spiste hjemme på værelset.

Senere – da Amelie sov eftermiddagslur – gik de 3 bade-dyr igen ned til stranden. Denne gang lejede de et surfbræt og morede sig i bølgerne!

Til aften gik vi lidt hen af hovedgaden og fandt et dejligt lille sted med Thai-mad (ikke et skandinavisk-viking-charter-wannabee-sted) Dejlig og billig mad – Amelie valgte at spise 2 is til aftensmad – ejeren kunne ikke stå for at hun bad ham løfte hende op så hun kunne kigge ned i is-køleren og han købte en is til hende inden vi fik bestilt maden! 

Hjemme på værelset bøvlede vi længe med at få Amelie til at sove – da det endelig lykkedes kl. 23 – satte de voksne sig ud på altanen og udnyttede at der var internetforbindelse. Kom først i seng kl 3!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar