Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

fredag den 2. juli 2010

Fredag d. 2. Juli 2010

Natten havde været en blæsende affære. En hård vind fra nordvest havde blæst hele natten og det havde larmet forfærdeligt i teltdugen. Vi holder parkeret bag hotellet på en parkeringsplads der ligger ret højt og vi er meget udsatte ifht dette voldsomme blæsevejr. Det er vel og mærke en varm blæst – faktisk så varm at den brænder mod huden. Meget specielt at mærke på sin kuldevante danske krop som er vant til at blæst betyder kulde! Vi har kun slået teltene op – ikke markise og bord/stole da det simpelthen blæser for voldsomt og der er ingen skygge – så vi spiser vores egen mad nede ved poolområdet. Vi har efterhånden vænnet os til at den slags er de ligeglade med hernede …. Vi er så vant til fra Danmark at alting er forbudt – men her synes de bare det er hyggeligt at vi sidder og koger suppe ved deres borde  De kommer endda hen og spørger interesseret til vore komfur osv 

Vi fat i vores kontaktperson i Amman og fik en aftale med havnepersonalet. De ringer til os på søndag og så aftaler vi nærmere med pakning af container osv. Vi håber at kunne komme af sted i starten af næste uge – vi er blevet tilbudt et lift til Amman (vi skal flyve fra Amman til Singapore) som ligger 300-400 km nordpå. Der bor 3 svenske familier på hotellet og de har lejet en hel bus der skal køre dem til Amman på tirsdag og der må vi komme med! Men det er nok optimistisk at tro at bilen kan komme med et skib inden tirsdag!

Dagen blev spenderet ved poolen. William har nu lært at svømme helt uden vinger og lave kolbøtter under vandet. Han øvede sig også ihærdigt i at stå på hænder på bunden, men har endnu ikke luft nok.

Det blæste stadig helt utroligt, men der var heldigvis læ i poolområdet. Det meste på hotellet er billigt, bortset fra mad, så vi besluttede at tage en taxi ind til byen.

Vi fandt et sted hvor de serverede pizza og fik lækker, billig aftensmad dér. Bagefter fik vii købt lidt ind og så fandt vi desuden en butik med dykkerudstyr hvor vi købte udstyr så både Rune, William og Lilli kan komme ud og snorkle i Det Røde Hav i morgen. Herefter tilbage til hotellet med en taxa. Her koster en taxatur på ca 15-20 min ca 40 kr.

Mulle blev puttet i klapvognen og vi andre satte os ind i en af de mange små ”udendørs-sofa-rum” ved poolen. Hotellet hedder Bedouin Garden Village og er indrettet med mange små hyggekroge ala bedouin-telte med madrasser og små lave borde og et overdække af bambus og andre planter. Vi snakkede lidt med Luise på Skype-dejligt med nyt hjemmefra. Ungerne faldt i søvn og blev båret op i teltene. De voksne blev tilbage og så lidt fodbold og snakkede med de andre gæster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar