Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

onsdag den 28. juli 2010

Første dag i Kuala Lumpur


Onsdag d. 28. Juli 2010:

Første dag i Kuala Lumpur. Alle sov længe og morgenmaden blev derfor til frokost! Vi tog en taxa hen til et stort shopping-mall som ligger i nærheden. Her fandt vi en Subway og fik lækre sandwiches.

Resten af dage gik med at gå rundt i disse kæmpe store indkøbscentre som ligger side og side. Vi ahvde hørt at elektronik skulle være specielt billigt, men blev dog lidt skuffede da det viste sig ikke at være billigere end at handle på Internettet hjemme i DK. William havde ellers udset sig en DSI XL – men det må vist vente til vi er i DK igen!

Vores første indtryk af byen er at i midtbyen er der mest shopping at fordrive tiden med- og hvis ikke vi skal bruge for mange penge så skal vi holde os væk herfra 

Inden vi tog hjem til hotelværelset spiste vi aftensmad på Sushi King i et af de store indkøbscentre. En sjov oplevelse da maden her kører rundt på et stort transportbånd rundt gennem restauranten og så sidder man på sin plads og tager de tallerkner ned man har lyst til at spise. Vi fik dejlig sushi og alle var tilfredse og det kostede heldigvis ikke alverden.

Efter dette gik vi hjem til hotelværelset hvor William og Lilli kæmpede for at falde i søvn – i morgen er det nemlig Lillis fødselsdag! De voksne skulle have pakket gaverne ind og da vi kun har ét hotelværelse var ungerne nødt til at fande i søvn inden dette kunne ske!

Nu glæder vi os til i morgen hvor vi rigtig skal fejre Lilli 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar