Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 22. juli 2010

Hængekøjer

Torsdag d. 22. Juli 2010:


Rune og ungerne stod først op og spiste morgenmad på hotellet. Maria blev liggende i sengen sammen med Amelie der havde brug for at sove lidt længe da det var blevet sent dagen før.

Kl. 10 kørte vi ned til byen hvor Amelie og Maria spiste lidt morgenmad mens Rune og de andre handlede lidt ind.

Bagefter kørte vi ud til en butik vi havde bemærket dagen før – Hammock-gallery. Altså et galleri med hængekøjer! En super sej ”butik” med hundredvis af forskellige hængekøjer alle håndlavede og”hæklet” i det blødeste bomuld. Vi forelskede os i en kæmpe Family-hammock som kan holde til 250 kg og som vi alle kan ligge i samtidig! Rune var simpelthen også nødt til at eje en hængekøje som var noget vi aldrig har set før: lavet i teltdug og med et stort myggenet henover som kan lynes på og med stænger til at holde myggenettet oppe. Total spejder-agtig og lige i Runes ”outdoor-ånd”! Så nu er vi de stolte ejere af hele 4 hængekøjer – de to fra Bangkok må vi prøve om vi kan sælge til nogle andre stakkels backpackerer uden hængekøjer!

Resten af dagen slappede vi af ved poolen og fik talt lidt på Skype med dem derhjemme. Da det blev tid til at sove sagde William godnat og lagde sig ud i hængekøjen med myggenet og faldt i søvn på stedet. Spændende at se om han klarer hele natten derude på verandaen – det blæser ret kraftig men dejligt med havets brusen lige nedenfor!

I morgen rykker vi teltpælene op igen og tager færgen til Koh Samui hvor vi har booket tre nætter indtil videre.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar