Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

lørdag den 31. juli 2010

Ægge-ballade fra morgenstunden!


Lørdag d. 31. juli 2010:


Vi stod op kl. 10.30  Tog en taxa ud til en fugle-park vi havde hørt om og fandt en restaurant hvor de serverede morgenmad bestående af ristet toastbrød og 2 blødkogte æg. Egentlig lidt for dyrt men alle var mega-sultne og det var eneste mulighed for at købe mad. For at gøre en meget lang og ophidsende historie kort så spiste vi INGEN af de 8 æg vi fik serveret – de var højst kogt i 2 minutter og ved det først forsøg på at pille skallen af kunne vi konstatere at ægget var så flydende at man bare kunne hælde både blomme og hvide ud!! Og det skal siges at der ikke medfulgte æggebægere! Vi forsøgte at forklare personalet problemet med de blev ved med at komme med flydende æg. Rune forsøgte endda at gå helt ud i køkkenet og med både fagter og andre midler at belære kokkene om at æggene skal have 6-7 minutter – men intet hjalp det. Jeg, Maria var så helt abnormt rasende over personalets mangel på service og almindelig høflighed overfor sine kunder at jeg NÆGTEDE at betale for dette gilde. Efter at have diskuteret højlydt med chefen (en utrolig arrogant og helt igennem ubehagelig kvinde) hvor hun vedholdt at vi skulle betale fuld pris og jeg hårdnakket nægtede og sagde at hun enten skrev en regning på halvdelen af beløbet eller hentede en overordnede endte hun heldigvis med at give efter – dog sluttede hun lige af med at kræve 18 kr for den ½ liter vand ungerne havde drukket (koster normalt 2-4 kr alle andre steder). Vi forlod stedet rasende og var lige ved at skride uden at få set fugleparken – som jo også kostede for mange penge til vores budget – men heldigvis besindede vi os og lod ikke dette optrin gå ud over børnene som jo havde glædet sig til parken! Pyha – sikke en start på dagen!
Heldigvis var fugleparken en dejlig oplevelse og vi havde 3-4 rigtig gode timer og fik set alverdens fugle, fisk og sågar et par aber. Vi fodrede papegøjer som sad på vores hånd og skuldre – vi så et show med både papegøjer, store rovfugle, pelikaner, storke og andre fantastiske fugle – vi gik rundt i den flotteste park med vandfald, små søer, jungle og indimellem var der net henover vores hoveder, men meget af tiden fløj fuglene rundt over vores hoveder – både store storke og små farvestrålende papegøjer og lign. Ungerne var alle vilde med det og selvom det var rigtig varmt og alle svedte så var der ingen brok – kun glæde 

Efter vi forlod parken tog vi en taxa ud til et område der hedder Little India – vi nåede lige ind i taxaen som en kæmpe regnskylle startede! I Little India fandt vi et gadekøkken hvor vi fik dejligt – men meget stærk – mad. Ungerne fik lidt fra en bod ude på gaden hvor de solgte spyd med kyllingefrikadeller, søde kartofler, indbagte bananer og andre lækkerier. Alle var sultne da vi jo ikke havde fået andet end et par stykker toastbrød kl. 11 om formiddagen og nu var kl. 18!

Hjemme igen med toget gik vi lidt rundt i vores eget kvarter og fandt flere spændende steder vi skal ud og se nærmere på i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar