Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

fredag den 30. juli 2010

Slapper dag

Fredag d. 30. juli 2010:


Igen sov vi længe – faktisk så længe at vi stod op og gik direkte over gaden til KFC og spiste frokost!

Efter en lille gåtur rundt i kvarteret hvor vi bor, kunne vi mærke at stemningen blandt børnene var mest til en rolig afslappende dag på værelset, så vi gik tilbage og holdt lidt skole med de store mens vi skiftedes til at lege lidt med Amelie.

William og Lilli fik også lov til at se en af de nye film – så mens Rune og Amelie sov en (ret så lang) lur, sad vi på sengen og så Nat På Museet og spiste slik hjemmefra – dejligt 

Kl. 19 fandt vi et pizzaria og spiste lækker aftensmad (vi havde fået en kupon så vi fik 50 % rabat!) og bagefter tog vi hjem til hotellet og gik i seng.

Dejligt med en rolig dag, men også en dag med lidt lav morale hos de voksne fordi ventetiden til bilen kommer synes urimelig lang og fordi vi ikke rigtig kan finde ud af hvad næste træk skal være når vi tjekker ud fra det nuværende hotel på søndag. Når man kun har et hotelværelse er det også svært at tilgodese alles interesser. Man føler sig hurtigt lidt fanget fordi mulighederne er meget sort/hvide: enten kan man sidde på et mørkt hotelværelse med 3 børn der som regel vil 3 vidt forskellige ting ( og en 2-årig med ALT for meget energi) eller også kan man vandre rundt ude i byen med det resultat at man bruger for mange penge. At det regnede en stor del af dagen var heller ikke just en motivationsfaktor!

Men sådanne dage følger med når man er væk så længe og heldigvis er vi begge gode til at komme ovenpå igen. Nu er vi klar til lidt eventyr igen i morgen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar