Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

onsdag den 7. juli 2010

First impression of Bangkok

Onsdag d. 7. juli


Vi ankom til Bangkok kl. 1230 lokal tid. Alle havde klaret flyveturen super flot. Børnene havde sovet 8 ud af de 9 timer og heldigvis for Maria sad vi lige ved toiletterne! I lufthavnen prajede vi en taxi og kørte hen til vores hotel. Ingen af os havde fået en specielt god nattesøvn så det var et skønt syn der mødte os da vi åbnede døren til vores hotel værelse. 2 store værelser med hver en stor dobbeltseng. Stort badeværelse, køkken og spiseplads. Det var noget mere luksus end vi er vant til.

Vi var alle godt sultne så Rune, Lilli, William og Amelie gik op i hotellets restaurant på 9. sal og bestilte lidt mad vi kunne tage med ned på værelset og spise.

Det er en meget positiv overraskelse at være i Thailand. Alt er så utroligt systematiseret, der er rent over alt og folk er så ydmyge og venlige. Ingen forventer at få drikkepenge og bliver så glade når de får det. I Jordan og Syrien blev folk nærmest sure hvis de ikke fik drikkepenge og endnu mere hvis de ikke fik nok.

Vi tilbragte hele dagen på vores dejlige kølige hotelværelse og alle nød at ligge i en seng, se film og slappe af 

Vi fik også udnyttet vores adgang til Internet og tjekket lidt forskelligt mht vores videre oplevelser i Thailand. I lufthavnen havde vi købt Lonly Planet Thailand og heri fundet frem til et billigt hotel i området omkring Kao San Road som er stedet hvor alle backpackers mødes!

Så da vi gik i seng havde vi en plan for den næste dag 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar