Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 26. juli 2010

Hat Yai

Mandag d. 26. juli


Vækkeuret ringede 0530 og alle havde tunge øjenlåg. Vi baksede os ud af sengene og fik pakket det sidste. Taxaen kom som planlagt og kørte os ud til en bus holdeplads, hvor vi ventede i en halvtime og derefter kom med en stor turistbus videre. Bussen kørte os til færgen som tog en god times tid at sejle til fastlandet. Her fortsatte vi med bussen til Suratthani hvor vi blev sat af midt på landevejen ved et lille busstoppested. Herfra blev vi kørt i Duk Duk, en Tuk Tuk, bare med 4 hjul, ind til busstationen. Her ventede vi en halv times tid og fik lidt frokost inden vi kørte videre med en stor turistbus. Bussen virkede lidt faldefærdig ved første øjekast, men den havde en velfungerende aircondition så bekymrede os ikke synderligt. Der var ikke mange med bussen fra busstationen, men den blev hurtigt fyldt op og vi måtte indskrænke os til de 5 sæder vi havde købt. Bussen skulle køre os til Hat Yai ca 60km fra den Malaysiske grænse og turen ville vare ca. 8 timer. Efter et par timers kørsel kom vi ind i et uvejr som havde temmelig meget vand med sig og det skulle vise sig at bussen ikke var helt vandtæt. Først begyndte det at dryppe fra ventilations dyserne i loftet men det blev hurtigt til en konstant stråle der flød direkte ned i hovedet på den passager som sad ved vinduet. Folk rykkede sammen og de våde sæder stod tomme. Vi sad næsten bagerst i bussen og bag os sad 3 munke. De sov under det meste af turen, men vågnede meget pludseligt da et loftspanel rev sig løs og faldt ned i hovedet på dem.

Vi ankom til Hat Yai ved 7 tiden og begav os ud for at finde et hotel. Vi fandt et stort billigt hotel i centrum som vi bookede for natten. Bagefter gik vi ud i byen for at få aftensmad. Vi havde ikke forventet os alverden, men der mødte os en livlig bymidte med masser af store internationale centre som tilbød alt fra KFC til Wendys. Vi spiste på en mærkelig lille burgerrestaurant som viste sig at være mere forfærdelig end Mc Donalds.

Vi havde ikke de store planer med hvad vi ville, vi skulle jo bare sydpå, men kunne da godt blive et par dage i Hat Yai, hvis der var noget at se.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar