Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 19. juli 2010

Koh Phanang

Mandag d. 19. Juli


Vækkeuret ringede kl. 7. Det er længe siden vi har været så tidligt oppe. Maria, William og Rune fik hver en rygsæk på ryggen. Lilli bar Amelies bærerygsæk og Amelie blev skubbet i klapvognen. Inden vi tjekkede ud af vores temmelig ramponerede Bungalow, nåede vi lige at udtrykke vores utilfredshed med forholdene. ”Attack of the killer-antz” og en temmelig generende rotte på loftet var ok hvis stedet havde været billigt, men til den pris vi havde betalt syntes vi ikke det var i orden. Vi havde set helt nye Bungalows på den anden side af øen til samme pris, men orkede bare ikke at flytte hele cirkusset en gang til. Det nyttede selvfølgelig ikke noget, men god PR fra vores side får de ikke.

Færgen var en helt ny Catamaran færge som fik os til at tænke på Molslinien, og vi følte os lidt mere på hjemmebane.

Kl. 11 stod vi på Koh Pahgnan og forholdene var helt anderledes. Anløbskajen var stor og ud af beton, ikke som på Koh Tao hvor den var af bambus.

Til vores store overraskelse havde vores nye hotel arrangeret taxa transport(hvilket betyder en pickup med bænke på ladet). Stedet hedder Haad Son Resort og viste sig at være total overklasse standard. Det var også lidt dyrere en bambushytten, men en overnatning koster stadig kun 270kr inkl. Morgenmad.

Desværre var der igen lidt forvirring omkring bookingen, da vi på billedet hos Agoda.com havde set et værelse med 2 dobbeltsenge, men faktum var at der kun var én. Efter lidt overtalelse fik vi opgraderet værelset til 2 dobbeltsenge for 180kr ekstra(i alt for 3 nætter).

Ungerne fandt hurtigt frem til poolen og vi nød at være i hvad der føltes som paradis. Efter frokost var det tid til en lille middagslur som blev 3 timer lang. Da vi vågnede lavede ungerne lidt skolearbejde og Amelie og Rune gik på udkig efter en købmand.

Haad son ressort ligger desværre lidt langt væk fra byen, så vi er lidt underlagt hotellets restaurant. Priserne er lidt højere end vi er vant til, men det er stadig billigt.

Resortet har rigtig mange hytter og værelser, men her er næsten ingen mennesker selvom det er højsæson. De mener det er den økonomiske situation i verden, men de håber på flere gæster i næste måned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar