Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

tirsdag den 25. maj 2010

Stærk Grappa

Tirsdag d. 25. Maj 2010:


Igen en dag med fantastisk vejr! Formiddagen gik med en indkøbstur i Burgas Plaza. Et indkøbscenter ca 3 km væk og med en Carrefour til indkøb af dagligvarer. Ikke fordi der er noget i vejen med det lokale supermarked…. Men udvalget er noget større. Og så kan man få alt på ét sted…… I de lokale butikker skal man flere forskellige steder hen for at få det hele. Fx skal der købes kød ved slagteren og grøntsager ved grønt-manden og resten i supermarkedet.

Fx sådan noget som ost ….. der begrænser udvalget sig i de lokale butikker til fetaost….. hvilket åbenbart er noget af en specialitet i Bulgarien. Så i Carrefour glæder vi os over at kunne få fx brieost og blue-cheese.

Bagefter gik Rune ned på den lokale café for at surfe lidt på Nettet og resten af familien gik hjem og spiste en toast til frokost. Efter at Mulle havde sovet en lille middagslur gik hele familien en tur på stranden. I dag har vi haft det mest fantastiske vejr med ca 27 grader. Vi havde et par hyggelige timer på stranden og gik ved 18 tiden hjem og lavede lækker aftensmad …. Laksefileter og nye kartofler med græsk salat.

Vi spiser vist ikke helt som den lokale befolkning men vi spiser til gengæld rigtig god mad.

Vi har desværre ikke helt kunne holde os indenfor det budgetterede indtil videre…. Så vi prøver på at spare lidt ved at spise måltiderne hjemme. Selvom det er meget billigere end i DK så koster det alligevel for meget at spise for mange måltider på div caféer og restauranter. Frokost fra et ”gadekøkken” ala shawarma-bar er ganske billigt; ca 15 kr for en shawarma med kylling og pommes frites og ca 5 kr for et stort pizza-slice. Men går du ind på en cafe el restaurant kommer du hurtigt af med ca 100-150 kr for os alle 5. Selvom det er billigt så er det alligevel for meget for vores budget som lyder på ca 500 kr pr dag. Og det skulle gerne dække diesel og div udgifter til bilen også. Vi har også resoneret os frem til at vi bare bruger flere penge når vi bor i byen end når vi bor på campingplads og lign. Man bliver fristet af alle butikkerne 

Efter aftensmaden besøgte vi Emilia og lånte hendes vaskemaskine. Rune mødte mekanikeren nede hos Emilia og gik med ham op for at låne lidt internet. Det endte med at de sad sammen og kiggede på billige biler på bulgarske websites  Og han viste os desuden et sted han ejer nede ved den tyrkiske grænse hvor vi evt vil køre ned og overnatte … det så super dejligt ud  Rune blev desuden budt på en slags grappa som skulle drikkes sammen med noget salat ….. så blev han den oplevelse rigere. Maria, Lilli og Amelie blev hos Emilia og Lubtjo (hendes 7 årige søn) og snakkede. Lubtjo lånte Lillis Nintendo DS og synes vist det var ret fedt 

Mulle er begyndt at være lidt for bestemt indimellem. Fx når hun er blevet puttet om aftenen, så går der ca 10 min så kommer hun trampende ud af værelset og siger: ”Så….ikke sove mer!” Hun er også begyndt at kunne sige fra overfor Lilli (som synes det er evig sjovt at drille Mulle) Nu siger hun: ”Nej Lilli – vil IKKE!”

Det skal lige siges at Lilli også er rigtig god til at lege med Mulle … de hygger sig rigtig meget sammen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar