Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 17. maj 2010

1. dag i Burgas

Søndag d. 16. maj


Vi vågnede i vores dejlige senge kl. 08.30, eller nogen vågnede og vækkede resten. Vejret var endelig blevet godt, 25 grader og solskin ..… vi gruer for de næste par dage hvor prognoserne siger at regnvejret vil indhente os igen

Vi har lånt Birgitte og Georgis lejlighed og det er super lækkert. Dobbeltseng til Rune og Maria og en stor sovesofa som alle 3 børn kan ligge i sammen. Total luksus for os der plejer at sove i tagtelt på rastepladser 

Dagen gik med at få lidt styr på bilen som efter 6 dage i regnvejr, var begyndt at få en lidt sjov odeur!

Burgas er en dejlig by med mange Bulgarske turister og stort set ingen turister fra andre lande. Der ligger en flot stor park med forlystelser for børnene og diverse caféer og restauranter lige på den anden side af gaden. Emilia - Georgis søster som bor i lejligheden ved siden af - gik en lang tur med os og vi fik set stranden, parken og strøget. Vi ledte efter en Internet cafe, men uden held. Det har længe været 1. prioritet, men det er åbenbart ikke sådan lige til at få adgang til Internettet …..vi er lidt bekymret for at dette fortsætter i de næste lande vi skal til.

Aftensmaden blev indtaget på terrassen og derefter var det skoletid for de to store. Dette blev dog lidt forpurret af Amelie som syntes det var dybt uretfærdigt at hun ikke måtte være med.

1 kommentar:

  1. Hej alle 5, Hvor er det dejligt at høre at I alle har det godt og at første del af turen er gået som forventet! Jeg glæder mig meget til at følge med og høre om jeres tur. Felix har det godt og er vild med de store mælkebøtter vi plukker til ham. Vi er rigtig glade for at have ham boende hos os og Simon er glad for at få selskab.
    Jeg kan ikke rigtig finde ud af at se jeres billeder. Kan I lave en lille forklaring på hvordan man kommer ind på jeres side med billeder? ;)
    På fredag skal vi til Anne fødselsdag, som hun holder på Café Jorden og lørdag flyver vi til Mallorca. Min far har lovet at køre forbi og kigge til Felix hver dag og fodre begge kaniner.
    Pas godt på jer selv.
    Knus Luise

    SvarSlet