Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

onsdag den 12. maj 2010

Bielsko Biala


Onsdag d. 12. Maj 2010:


Kl 7 blev vi vækket af et yndigt klokkespil fra den kirke vi havde slået lejr lige ved siden af i nattens mørke …. Heldigvis kunne alle falde i søvn igen og vi stod op kl. 8.30

Dagens mål var at nå til Bielsko Biala som ligger 15 km fra den Slovakiske grænse. Bielsko Biala ligger for foden af nogle bjerge, så her var der mulighed for at gå et par ture i naturen og få rørt de efterhånden lidt stive ben. I Bielsko Biala skulle vi finde en camping plads og slå lejr der. Der var ca 300km, så godt og vel 3 timers kørsel.

Den hurtigste mulige rute blev valgt, vi ville gerne hurtigt frem så vi kunne holde eftermiddagen fri. Vi nåede Bielsko Biala kl. 15 ca og skulle lige forbi Tesco og handle ind til aftensmad. Som sædvanligt tog et sådan stop meget længere tid en forventet, der skulle jo lige spises, leges og pusles.

William fandt heldigvis et kort over Bielsko Biala hvor der var indtegnet et par campingpladser(de første vi havde set i Polen). Gps’en blev lagt væk og så blev der tændt for co- driveren.

Vi fandt pladsen uden problemer og fik hurtigt slået lejr….. efter ca 5 min begyndte det at regne! Så nu sidder vi iført alt vores varme tøj ….. William har lige proklameret at han nu har 4 lag tøj på hele kroppen! Mulle var træt (hun har det dog væsentlig bedre … faktisk er det først i dag hun er blevet sig selv igen efter at have været syg i 5 dage) og sover derfor allerede oppe i teltet godt pakket ind i både sovepose og dyne. Rune og ungerne har kapituleret fra regn og kulde og sidder inde i bilen og ser DVD. Aftensmaden i dag vil bestå af rugbrød med torskerogn og makrel i tomat 

Campingpladsen ligger for foden af et bjerg. I morgen tager vi pause fra landevejen og vil tage en gondol op på bjerget og gå turen ned igen. Så får vi afprøvet om Mulle kan klare sådan en tur i bære-rygsækken (og ikke mindst om Rune kan klare turen med Mulle på ryggen!) Vi krydser fingrer for at vejret tillader det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar