Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 24. maj 2010

Kirill og Methody

Mandag d. 24. Maj 2010:


I dag vågnede vi igen op til dejlig solskin. Efter morgenmaden besluttede vi os for at køre en tur ud af byen. Dog tog det sin tid at komme ud af byen for alle de mennesker der var på gaderne for at fejre denne helligdag. Der var folk i forskellige nationaldragter, pigegarder og folk med flag og balloner og lign alle vegne!

Vi kørte ud af byen og sydpå. Vi havde læst om en by der hedder Sozopol som skulle være en flot gammel havneby med charme. Vi fandt byen og gik en tur – igen synes vi at meget af charmen forsvinder disse steder da det er så plastret til med restauranter, souvenirshop mm. Så kørte vi ud til kysten og tog den gamle landevej …. Og det betyder åbenbart MEGA-store huller i vejen. Rune synes det var fedt …. Maria knap så meget! Vi fandt en hyggelig lille havneby hvor der ingen turister var og fik lækker frokost. William fik haj-filet og synes det var det bedste han nogensinde havde smagt! 

Bagefter gik vi ned til stranden og ungerne badede lidt. Det var dejlig varmt men vi kunne høre torden i det fjerne. Efter noget tid kunne vi dog fornemme at uvejret kom tættere og tættere på og vi besluttede os for at pakke sammen og vende hjemad. God beslutning viste det sig …. Regnvejret ramte os på vejen hjem og fortsatte resten af dagen.

Til aften hentede vi burgere fra en take away bod længere nede på vejen. Det er altid spændende når vi skal bestille mad på restauranter osv. Der er stort set aldrig noget menukort på engelsk og selvom Maria godt kan læse bogstaverne (endelig kan de 3 års russisk i gymnasiet bruges til lidt!) så betyder det ikke altid at vi forstår betydningen. Så vi fik lidt hjælp fra tre unge fyre som også stod og ventede på mad. Vi endte med at komme hjem med tre burgere med svinekotelet og 2 med kyllingefilet. Man kan åbenbart ikke rigtig få oksekød i Bulgarien. Vi har heller ikke kunne finde det i supermarkederne.

Vi fandt ud af hvad præcis det var der blev fejret i dag: man fejrer de to bulgarer der opfandt det Kyrilliske alfabet: Kirill og Methody.

Og sjovt nok så bor vi på en vej der hedder Kirill og Methody!

Vi håber at brevet fra forsikringen kommer i morgen …. Nu er vi klar til at skulle lidt ud på landevejen igen og vi har fået undersøgt lidt omkring hvor i Tyrkiet vi gerne vil hen. Vi glæder os til Tyrkiet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar