Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

tirsdag den 11. maj 2010

Flueangreb

Tirsdag d. 11. Maj 2010:


Selvom der var en del larm på vores rasteplads allerede fra kl. 4 om morgenen – pga forskellige truckere der kørte til og forlod rastepladsen – så sov vi til kl ca 8 -8.30. Vi pakkede sammen og kørte til nærmeste tankstation hvor vi købte lidt morgenbrød som vi smurte ved bagsmækken og spiste i bilen. Mulle var stadig ret skidt men endelig spiste hun lidt ostemad til morgenmad og vi var alle glade for denne forbedring.

Vi krydsede grænsen til Polen efter 1 times tid og til Williams ærgrelse var der ingen til at give ham et stempel i passet …. Han havde regnet med at få et stempel for alle de lande vi skal besøge. Vi forklarede ham i den forbindelse hvad Den Europæiske Union er og dagens undervisning i samfundsvidenskab var hermed allerede klaret 

Vi kørte til Stettin og fandt det indkøbscenter som Rune kender fra hans OffRoad-ture til Polski-land. Vi fik købt sandaler til William og Lilli og lidt sommertøj til Mulle. Samt spist frokost på KFC 

Herefter var planen at finde et hyggeligt sted at campere nogle timer fra Stettin. Vi kørte nogle timer, fandt et hyggeligt sted ude i en skov et stykke fra hovedvejen og fik pakket telte, mad, bagage og hele molevitten ud……. Og så blev vi overfaldet ca 1 milliard bittesmå fluer (som bed!)

Ungerne meldte sig hurtigt ud at fællesskabet og forskansede sig inde i bilen. Rune og Maria holdt stædigt ved madlavningen og forsøgte at ignorere insekterne. Vi spiste alle i lynets hast og blev enige om at vi havde 2 muligheder: Gå iseng med det samme … kl var ca 19 …. Eller pakket det hele ind i bilen igen og køre videre. Vi valgte det sidste! Vi kørte ind på en tankstation og provianterede cola og chokolade til chaufføren. Vi fik alle børstet tænder, ungerne puttede sig med dyner og puder på bagsædet . Vi fik fyldt vand på en af 20 liters dunkene og så forsatte vi køreturen.

Kl ca 01 blev vi enige om at slå lejr og fandt en parkeringsplads inde i en lille landsby lidt væk fra motorvejen. Vi fulgte faktisk nogle skilte som viste at der var en campingplads … men igen måtte vi tage til takke med en parkeringsplads da der ingen campingplads fandtes! Teltene kom op igen og alle faldt hurtigt i søvn.

Desværre har Rune fanget lidt af Mulles mave-virus og måtte lige på ”spade-patrulje” 2 gange i løbet af natten 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar