Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 6. maj 2010

Store pakke dag

De seneste par dage har vi fået endevendt vores hus. Alt tøj er pakket i sække og flyttekasser. Alle personlige ting er pakket væk og vi har kun lige det tøj liggende vi skal bruge de sidste par dage herhjemme.

Fra morgenstunden kørte Rune og Brumbassen til Sjelle for at få fikset nogle småting hos Sjelle autoværksted. (landrover mekka:-) Pakdåsen i bagtøjet blev skiftet, udstødningsrøret blev skiftet, gearolie blev skiftet og vi fik en ny lås i bagdøren. Når nu vi er ved de mekaniske detaljer, så skiftede Rune køler på Brumbassen igår, og hun fik også nye bremseklodser, nye støddæmpere, ny styretøjsdæmper og ny motorolie.

I dag prøvede vi at pakke bilen. Alle i familien har fået en kasse med navn på med det tøj de skal bruge. Derudover er der kasser med service, mad, håndklæder, reservedele, værktøj, gryder osv. Til alles overraskelse var der plads til det hele og god plads endda.

Efter en god afskedsmiddag hos Mormor og Morfar, hvor vi fik Morfars lækre flæskesteg, besøgte vi William og Lillis spejdergruppe i Galten. Her foldede vi et tagtelt ud og ungerne fik lov at klatre rundt på bilen og kigge og stille spørgsmål. Det var en god måde at sige farvel på.

Imorgen er der afskeds arrangement i William og Lillis klasse.

Foreløbig plan er at vi kører mandag morgen! lad os se om den holder.

1 kommentar:

  1. Selvfølgelig kommer i afsted i morgen - hvornåe ellers? I når alligevel ikke alt det I havde planæagt og det vil I erfart det gør ikke noget.
    Håber I får en god start på jeres livs rejse. Pas på jer selv - der er ikke andre til det. vi vil med stor glæde følgle jer på bloggen.
    varme hilsner Palle og Gitte -- nu uden Berta!

    SvarSlet