Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 17. maj 2010

Endnu en update - huhej hvor det går :-)

Mandag d. 17. Maj 2010:


Så fandt vi endelig en café med Internet!! Vi ledte og ledte efter en Internet Café som vi havde fået fortalt skulle ligge på Mainstreet …. Men ingen synes at kunne fortælle hvor!

Pludselig gik vi forbi en rigtig hyggelig café hvor der stod WiFi-zone på vinduerne. Vi gik ind og købte et par kopper kaffe og fik en kode til deres Internet og så var vi på – fantastisk 

Bagefter gik vi en tur i midtbyen og fandt lidt lækkert frokost … man kan få store pizza-slices for kr 3 og de lækreste Shawarma-ruller med kyllinge-kebab og kartofler for kr. 15. Vi fandt en trappe ved et springvand hvor vi nød frokosten.

Eftermiddagen gik med middags-lur til Amelie og afslapning til resten af familien. Rune og ungerne spillede et par omgange Yatzy og ungerne fik dermed dagens lektion i matematik ved selv at regne alle pointene sammen 

På vej ned i byen for at få aftensmad gik vi en tur ned af vores gade og fandt også her en Internet café næsten lige overfor hvor vi bor  Vi ringede til mormor og morfar på Skype og det var dejligt at ”se” dem og høre hvordan det går i Skovby med hus osv.

Vi fandt en restaurant hvor vi fik lækre pastaretter og William fik en kæmpepizza!

Amelie har nu officielt fået skoldkopper, men er heldigvis ikke dårlig af det. Hun har kun omkring 10-12 skoldkopper fordelt på kroppen og vi krydser fingrer for at der ikke kommer flere.

Mht William og Lillis ”skolegang” så får vi flettet en del ”undervisning” ind i dagligdagen. De er begge vilde med at få regnestykker og synge tabellerne, så det går næsten alle ledige øjeblikke såsom gåture, køreture osv med. Maria har desuden lavet en quiz som de skal have her til aften ….. så må vi se hvor godt de har hørt efter de sidste par dage 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar