Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 17. juni 2010

Varm vandretur

Torsdag d. 17. juni 2010


I dag havde vi planlagt at udskyde skolegangen til senere på dagen og få udnyttet solens lave position på himlen til en vandretur for at se lidt på området.

Vi kom af sted kl. 10 og solen stod desværre allerede ret højt på himlen. Vi startede med Amelie i klapvogn, men fandt hurtigt ud af at det var umuligt at skubbe hende op af alle de stejle små stier. Rune løb tilbage med klapvognen og hentede bærerygsækken. Vi spadserede ud af de små snoede stier imellem de sjovt udseende klippeformationer og så den ene kegleformede klippe efter den anden hvor mennesker for mange tusinde år siden har hugget huler ud i som man kan kravle ind i og beundre den dag i dag. Inden i flere af hulerne var der trapper op til andre etager hvor man kan se bålsteder og køkkener.

Da vi havde gået knap 2 km kom vi til en dal som bliver kaldt ”Rose valley” på grund af de rødlige klippe formationer. Selvom vi ikke havde gået langt, var det meste på små stier med stor stigning både op og ned og alle var ved at være lidt trætte og meget svedige. Vi besluttede os for at tage grusvejen hjemad, men da der ikke var nogen skygge føltes det som at gå rundt i en sauna. Efter 2 timer var vi hjemme igen og alle trængte til en dukkert i poolen.


Resten af eftermiddagen badede vi og ved 15 tiden var det skole tid. Det skulle dog vise sig at formiddagen er bedst egnet til dette formål da koncentrationen fra både elever og lærer kunne ligge på et meget lille sted. Undervisningen blev flyttet til poolen hvor vi i stedet trænede William i at tage hovedspring fra kanten. Han er blevet så modig på dette punkt og selv om mange af udspringene blev maveplaskere fik han en god oplevelse med nogle fine spring. Vi prøvede endda at afmontere badevingerne og han kan faktisk godt svømme 6-8 meter uden hjælp nu.

Aftensmaden blev til 5 Chicken Dôner Kebap fra det lokale kebap house. Knap 100kr for alle mand incl. Drikkevarer. Når nu kød er så dyrt i Tyrkiet, kan det næsten ikke svare sig at lave mad selv.

Amelie faldt i søvn på vej hjem og vi andre spillede en omgang Disney Trivial Pursuit inden vi gik til køjs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar