Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

søndag den 20. juni 2010

Søndag d. 20. Juni


Det blev hurtigt meget varmt i teltet, men da der blæste en kraftig vind udenfor var det befriende at stå op. Rune var den første der var oppe kl. 630 og mens han gik og rumsterede med at rense vanddunke kom en lettere retarderet mand forbi med frisk brød, så var morgenmaden i hus.

Vi satte kursen mod Middelhavet for at prøve at finde en god strand hvor vi kunne campere. Vi fandt da også en strand, men kunne næsten ikke komme ned til vandet for alt det affald der lå skyllet op på stranden. Det er åbenbart et stort problem ved kysten at alle bare smider deres affald i havet, hvilket betyder at færdsel på strandene er som at kæmpe sig igennem en dansk losseplads fra 80’erne.

Alligevel hoppede ungerne i vandet og fik sig en svalende dukkert selvom vandet føltes som kropstemperatur.

Vi opgav hurtigt vores overnatningsplaner og forlod kysten. Ca. 150km inde i landet ligger Homs. Homs er Syriens 2. Største by. Her måtte der da være noget at se. Vi besluttede os for at booke et hotelværelse på et mindre hotel i midtbyen. Værelset så ved første øjekast pænt ud, 4 meter til loftet, pænt nydeligt og med toilet, tv, køleskab, internet og ikke mindst aircondition. Ungerne var henrykte over at skulle sove i en rigtig seng. Vi erfarede dog hurtigt, da vi skulle flytte lidt rundt på sengene for at kunne være der alle mand, at rengøring er en by i Rusland her i Syrien. Efter at have tjekket ind gik vi en tur ud i byen for at se os lidt omkring. Homs er også en hektisk by, men ikke på samme frastødende måde som Alleppo og Latakkia. Der var gang i gaderne og da vi boede lige ved siden af en oldgammel overdækket bazar som er kendt for at være et indviklet system af labyrinter gik vi naturligvis en tur rundt herinde. Et virvar af boder med ALTmuligt: børnetøj, sko, tørklæder, krydderier, kager, stålkander, kobber fade, osv osv! Egentlig ledte vi mest efter noget aftensmad og det skulle vise sig at være sværere end vi troede at finde et spisested. Vi er blevet vant til fra Tyrkiet at der kan købes Shawarma på alle gadehjørner, så det troede vi selvfølgelig også at vi kunne her. Vi fandt dog langt om længe – kl var nu ca 21 – et sted hvor de serverede shawarma, fritter og andre gode sager. Vi har efterhånden erfaret at det er rigeligt at bestille 2-3 portioner til os alle, da det er mere end nok. Tilfredse og mætte gik vi derfra ca 80 kr fattigere.

Vi sov alle rigtig godt i det kølige og rolige værelse.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar