Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

onsdag den 9. juni 2010

Slappe af dag

Onsdag d. 9. Juni 2010:


Vågnede op efter en dejlig rolig nats søvn. Ingen larm foruden bølgernes brusen og så selvfølgelig det sædvanlige kald til bøn – som vi efterhånden har vænnet os lidt til.

Alle fik et morgenbad og herefter lækker morgenmad med vandmelon og yoghurt. Maria fik også vasket tøj – det er jo med at slå til når der endelig er en vaskemaskine!

Herefter var der skole i et par timer og SÅ var det tid til at gå ned til en badetur i havet. Rune, William og Lilli fik badet imens Amelie og Maria søgte ly under en parasol på stranden. Her blev vi alle sammen det meste af dagen – kl 15 gik vi tilbage til bilen og spiste pandekager og melon til frokost. Mulle fik sig en god og rolig lur i klapvognen i skyggen.

Resten af eftermiddagen stod på mere afslapning og alle nød en rolig dag uden udflugter og kørsel i bil 

Der var lidt kød tilovers fra dagen før, så Rune biksede en gryderet sammen med friske tomater, løg og små grønne chili frugter. Vi havde medbragt et par breve kartoffelmos, og sammen med gryderetten, som var blevet krydret med nogle friske krydderurter vi havde fået af vores Tyrkiske naboer, spiste vi en formidabel aftensmad igen igen.

Myggene stak igen trods mygge spiraler og spray så kl. 22 gik vi op i teltet og nød stilheden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar