Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

søndag den 6. juni 2010

Pamukkale

Søndag d. 6. Juni 2010:


I dag stod vi op ca kl. 8 og havde for første gang i lang tid haft en meget rolig nat uden larm. Dejligt med en uforstyrret nattesøvn.

Vi spiste morgenmad og gjorde klar til en tur på bjerget. Alle blev smurt grundig ind i solcreme – Maria lider stadig af den solskoldning hun pådrog sig forleden! Alle fik besked på at tage strømper og vandresko på når nu vi skulle bestige et bjerg!

Vi gik op af den grus-sti der fører op til bjerget og betale de 20 lira pr voksen det koster at få adgang til bjerget. Da vi havde gået de første 100 meter kom vi til hvor kalk-formationerne begyndte og et skilt hvorpå der stod at man herfra ikke måtte have sko på! Så af med sko og strømper og vi var nu på vej op af bjerget.

Det var en meget speciel og utrolig flot oplevelse. Vi gik på det hårde kalk mens vandet fossede ned af bjerget … vi kom indimellem til nogle bassiner hvor vi kom i vand til knæene og flere steder på vej op var der bassiner (menneskeskabte) som man kunne soppe i (nogle turister synes endda man kunne bade – og der spankulerede mange damer i små bikinier og mænd i meget små Speedos rundt og poserede og tog billeder af hinanden – ret usmageligt!)

De bassiner som naturen selv har skabt lå også ned af bjergsiden, men her var der nu ingen adgang for turister. I 90erne havde alt for mange haft adgang til disse og de var langsomt blevet forurenet af sved, solcreme og andet. Nu er stedet fredet af UNESCO og der er derfor ikke længere adgang til disse. Det var et utrolig smuk syn og jeg håber det kan ses på alle de fotos vi tog deroppe.

Helt oppe på toppen af bjerget ligger ruinerne af Hierapolis. Et kæmpe stort spa/kursted som Romerne byggede for 2000 år siden. Allerede dengang troede man på den helende effekt af vandet og mange af ruinerne står meget velbevaret endnu.

Efter en tur rundt på museet og lidt kig på ruinerne startede vi nedstigningen fra bjerget. Rune havde Amelie på ryggen og det gik overraskende godt – også selvom det skulle foregå med bare fødder!

Alle havde haft en dejlig dag og vi føler vi har oplevet noget helt specielt – skabt af naturen selv!

Vi gik ned i byen og fik en kebap/burger og bagefter hjem til en tur i poolen.

Resten af eftermiddagen slappede vi af og aftensmaden blev endnu engang omelet 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar