Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 14. juni 2010

Lidt diverse om Amelie

Lidt update om Amelie:


Amelie er begyndt at snakke rigtig meget – og nu forstår vi alt hvad hun siger. Hun øver sig meget på nye ord såsom tyggegummi – som desværre bliver til ”Tisse-gummi” og krokodille som jo siges:”Duppedille”.

Hun er også begyndt at interessere sig meget for tissekone og tissemand og vi får jævnligt en opremsning af at ”Far har tissemand, William har tissemand, Lilli har tissekone” osv”. Og så fordi hun har set Lilli tisse ude i naturen så går hun selv rundt og siger: ”tisser nu” og så sætter hun sig på hug ligesom hun har set Lilli gøre! Også Dukke får tisset en del – hende bøjer hun benene helt frem på så fødderne rører ansigtet og så siger Amelie: ”dukke tisser”. Indimellem får hun lov at rende lidt rundt uden ble men bare i gamacher – desværre synes hun at det er vældig sjovt at hive bukserne ned så man kan se både for og bag – hvilket er til stor morskab for William og Lilli.

I lang tid har hun gået rundt og sagt: ”hvor er min rulade?”. Ingen vidste hvad hun mente og vi tænkte at hun ved jo ikke hvad en roulade er så det må betyde noget andet. En dag vi var på stranden og hun igen spurgte efter sin rulade gik det pludselig op for Maria at hun mente HÅNDKLÆDE!! 

Så nu får hun sit håndklæde hver gang hun efterlyser ruladen!

Hun har indimellem meget svært ved at høre efter når vi siger at der er noget hun ikke må. Fx spise sand eller kaste med sand, eller vaske bilen med karkluden eller grave i sand med vores kopper. Så skælder far ud og så går hun rundt og er sur på ham i lang tid efter. Hver gang hun kommer forbi ham så skuler hun meget ondt til ham for hun kan godt huske at han var sur! Men hun er rigtig god til at give os alle sammen store kram og mys tit. Så kigger hun med sine hundeøjne på én og siger: ”krammer” og kaster sig om halsen. Det er dejligt 

Når hun er træt om aftenen siger hun selv: ”op i telt” med beklagende stemme. Det hedder altså ikke længere op i seng  Så ligger hun i teltet alene i ca 2 min og så kigger hun ud af vinduet i siden på teltet og siger: ”Så …. Ikke sove mer´” Så tror hun at hun har sovet ……… eller også så prøver hun bare at snyde os.

Når vi kører bil så synger vi indimellem alle sammen. Så vælger hun hvad vi skal synge – hendes nye favorit er Tarzan Mammamia med Kim Larsen. Så synger hun: ” Åh-åh Tarzan Mia, åh-åh Tarzan mia”. Om aftenen når vi synger godnatsang vælger hun som regel de samme 2-3 sange: Så siger hun: ”abe”- så synger vi Åh Abe. Hun siger: ”op i Norge” og vi synger Oppe i Norge. Eller: ”fugl” – og så synger vi Lille sommerfugl.

En anden sjov ting: Når vi kører bil undeholder hun sig med forskellige ting: Hun sidder bla med Lillis blyantspidser, som hun åbenbart synes ligner en mobil-telefon, Så tager hun den op til øret og siger: "Hej Mormor..... hej mormor" eller hun siger: "hvor mine nøgler?" - så får hun et sæt nøgler til diverse hængelåse..... som hun så sidder og skruer med i forskellige ting. Hun kigger også meget i sit lille foto-album med billeder hjemmefra. Hun kigger meget på et billede af sin kusine Sofie..... så siger hun: "Fie lækker lækker" og griner over hele hovedet. Hun kigger også meget på billedet af dagplejemoren og alle børnene... så siger hun navnene på alle børnene og når hun når hen til dagplejemoren siger hun: "MIN Lene!"

Vi nyder at være sammen med hende alle døgnets timer og glæder os hver dag over at få lov at opleve hver en lille udvikling. Vi synes hun er sjov, sød og dejlig :-) Hun har så mange forskellige ansigtsudtryk og hun kan få os allesammen til at skrige af grin!



1 kommentar:

  1. Jeg er først lige ved at lære at navigere rundt herinde...har haft ret meget at se til efter jeg pludselig fik job! Hvor er det skønt at læse om Amelie :-) Hun er jo en hel anden når vi ses igen... I må vise hende kusine Sofie på facebook ;-)

    SvarSlet