Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 24. juni 2010

Torsdag d. 24. Juni 2010:


Lilli vågnede op med høj feber og slemme mavekramper. Da hun også stadig plages af slem diarré besluttede vi os for at vi IKKE kunne køre videre i dag som planlagt. Også Rune og William døjer med diarré og vi tror at vi måske er smittet med en slags maveinfluenza.

Vi bad hotellet lave en aftale med en lokal læge og mens vi ventede på at han skulle komme kl. 12 – gik Rune, William og Mulle en tur ud i byen. De fandt en park hvor de kunne få sluppet noget af deres indestængte energi løs!

Lægen kom som aftalt kl. 12 og han var meget grundig og kunne heldigvis noget engelsk. Han lyttede på hende, tog blodtryk og temperatur og trykkede hende på maven. Han kom frem til at hun har fået en infektion i tarmsystemet og ordinerede adskillige forskellige slags medicin. Det meste af det dog kun ”håndkøbsmedicin”. Rune løb på apoteket og hentede disse 5 forskellige produkter og lægen blev og forklarede os grundigt hvor meget hun skal have af de forskellige og hvor tit. Heldigvis står teksten på flaskerne også på engelsk så vi er ret trygge ved at give hende dette. Han var meget streng og insisterede på at hun drak adskillige kopper vand med saltopløsning i og at hun tog alt medicinen mens han kiggede på. Og hun gjorde som han sagde – dog fik jeg, Maria talt ham fra at give hende en injektion mod feberen og jeg gav hende i stedet en børne-panodil. Han skrev også en diæt ned til hende på. Kiks, bananer, youghurt og kogte kartofler  Og desuden skulle hun også drikke the med mint og sukker. Typisk arabisk … de drikker the mod alting og hele tiden. De fatter ikke at vores børn (og voksne for den sags skyld) ikke drikker spandevis af the hver dag!

Hun fik det hurtigt bedre og feberen forsvandt – dog er maven slet ikke i orden endnu.

Vi gik alle sammen en lille tur hen i parken om eftermiddagen og fandt en lille primitiv foto-shop hvor vi fik taget pas-fotos til diverse visumansøgninger. Vi fik 8 pas-fotos X 5 samt billederne elektronisk overført til vores usb-nøgle og gik derfra ca 130 kr fattigere.

Vi kom desuden også til at købe et ekstern DVD-drev til vores lille PC ….. vi bor i et område hvor der er 30-40 elektronik butikker lige udenfor vores dør, og de sælger desuden kopier af de nyeste DVDer for ca 5 kr stykket. Så vi købte: Alice in Wonderland, Prince of Persia, Shutter Island, How to train your dragon, Robin Hood og Clash of the Titans og gik hjem på hotellet for at se lidt film. Dog voldte det som sædvanligt problemer at få det til at virke – så Rune svedte over dette noget tid.

Kl ca 20 gik vi ned i byen for at få lidt aftensmad og måske se Danmark spille mod Japan – hvis vi var heldige at finde et sted der viste den.

Vi fandt et sted med usandsynlig kedelig mad og da vi havde spist (de af os der kunne klemme mad ned) blev vi enige om at gå hjem og prøve at finde kampen på hotellets TV. William havde ellers glædet sig til at skulle se landskamp og ryge vandpibe – men da vi fik forklaret ham at det er ligesom at ryge cigaretter sagde han: ”jamen så skal jeg da IKKE!” Så med alle de dårlige maver besluttede vi os for at gå hjem på værelset.

Vi fandt en arabisk kanal der viste kampen – utrolig irriterende med en arabisk kommentator – og som alle jo ved, så var det ingen fornøjelse at se Danmark spille denne kamp.

Nu håber vi maverne har det bedre i morgen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar