Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

fredag den 25. juni 2010

Fredag d. 25. Juni 2010:


Så var det Mulles tur til at vågne op med feber! Så efter at have kastet et hurtigt blik ud over den ynkelige flok maveonde-ramte familiemedlemmer besluttede vi ret hurtigt at vi var nødt til at blive på hotellet i hvert fald én dag mere!

Vi har brugt det meste af dagen på hotelværelset – ungerne har set et par af deres nye film …. De har allerede lært en del ”hverdags-engelsk” og de lærer også lidt ved at se engelsksprogede film 

De voksne nussede om de syge, læste lidt bog, surfede på nettet, spillede Yatzy og andre dejligt afslappende ting. Rune hentede lidt mad og vi delte et par kebap-ruller.

Vi fik også lavet lidt skole med Lilli. Hun ville gerne og William fik lov at vælge det fra. Vi har haft en uges pause fra skolen… både fordi det ikke er så nemt når nu alle skole-tingene ligger nede i bilen og vi er på hotel, men også fordi vi i fællesskab med børnene har besluttet at i stedet for at holde 6 ugers sommerferie ligesom de gør derhjemme …. Så tager vi nogle ugers fri lidt spredt. Så kan vi også tillade os en fridag indimellem uden at få dårlig samvittighed. Især William er meget samvittighedsfuld omkring dette skole …. Han kan gå helt i panik over at vi har sprunget nogle dage over indimellem….. så vi har lavet denne aftale for at han med god samvittighed kan holde fri 

Desuden føler vi begge, at ved denne form for intensive skole, hvor de kun er to der skal kæmpe om lærerens opmærksomhed lærer rigtig meget. Udover at vi bruger mellem 1 og 2 timer hver skoledag på både dansk og matematik, så bruger vi meget tid mens vi oplever på at terpe regnestykker, tabeller og lære engelske gloser. Vi laver også quizzer hvor de bliver testet i paratviden om de lande vi opholder os i og om de ting vi oplever. Og de suger til sig og ser mere dette som leg end som arbejde …. Det er fedt 

Kl 15 gik alle ud på en gåtur rundt i byen. Vi trængte alle sammen til frisk luft. Amelie kom i klapvognen og sov det meste af turen. Hernede holder de åbenbart hviledag om fredagen og det var faktisk dejligt at kunne gå rundt i byen uden det sædvanlige menneskemylder. Vi gik en tur i den gamle bydel og her gik vi ud og ind af de snoede gader hvor vi dog fandt en stor markedsplads med frugt, krydderier, oliven, brød, kager, nødder, dadler/figner, kød og alt mulig andet spiseligt hvor de lokale handlede. Vi blev fristet af de dejlige frugter og kom hjem med både kirsebær, bananer, blandede nødder og en kæmpe vandmelon – som var den mindste vi kunne finde men alligevel 8 kg stor!! Efter to timers gåtur fandt vi hjem til hotellet og resten af dagen stod på mere afslapning.

Vi spiser ikke så meget mad som derhjemme – mest fordi det er så varmt og man føler ikke sult på samme måde. Aftensmaden bestod derfor bare af vores indkøbte frugt og lidt rester fra frokosten.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar