Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

torsdag den 26. august 2010

Venter på Far

Torsdag d.26. august:


Rune var tidligt oppe og klar til at sejle ind til fastlandet kl 8. Vi andre gav os god tid med morgenmaden og bagefter sprang vi i vandet. Rune havde meddelt at de ville være tilbage kl ca 12 så fra kl,. 11.45 begyndte ungerne at håbe at det var Far hver gang en båd nærmede sig lagunen. Der skulle komme ca 20 både ind inden det var Far der kom retur. Han havde måtte vente hele dagen på at Mr. Boss fik gjort alle sine indkøb og ærinder færdige – og på typisk Malay-manér gik det hele i slowmotion. Da han endelig kom tilbage drog William og Maria ud på en længere snorkletur o g fik set mange flotte fisk og koralrev. Da Maria måtte give op (jeg er ikke så stærk en svømmer og bliver nemt forpustet og så er det svært at snorkle )overtog Rune og de tog også en lang tur. William er super-sej til at svømme og mestrer snorkling fantastisk og han synes det er rigtig spændende at se alle de forskellige fisk osv. Han kan faktisk ikke få nok .

Amelie har stadig meget ondt i munden men Rune medbragte Klorhexidin fra bilen og ved hjælp at en skum-klud fik vi renset hendes mund og håber på snarlig bedring. Hendes sutter er blevet smidt ud og Rune fik købt en ny inde på fastlandet. Vi forsøger at undgå at hun får for mange bakterier i munden og vi frygter hendes sutter kan være med til at skabe betændelses-tilstanden i hende mund. Vi tænker/håber også at disse dage hvor hun slet ikke har brugt sut måske kan gøre hende mindre afhængig af sutten – vi har allerede skåret meget ned på brugen af sut da vi synes det begyndte at kunne ses på hendes tænder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar