Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

lørdag den 21. august 2010

En perle på Malaysias østkyst

Lørdag d. 21. august 2010:


Endelig en nat med behagelige temperaturer og næsten ingen støj – kun havets brusen 10 meter fra bilen 

Dagen gik med afslapning på mange forskellige måder: ligge i hængekøjen, bade i havet, samle muslinger ved stranden, læse bøger, lege på legepladsen lige ved siden af vores lejr. Ungerne synes det er fedt med en legeplads lige ved siden af – dog holder vi lidt godt øje med dem idet der går en stor flok kæmpestore okser med kæmpestore horn rundt og græsser lige ved siden af! Og herude er dyr altså ikke hegnet ind! Vi havde også skole om eftermiddagen og herefter gik vi hen til basaren (en lang række midlertidige boder langs vejen men som de lokale kalder basaren i forbindelse med ramaddanen).

Her købte vi igen dejlig mad og fik handlet lidt hos den lokale købmand. Vi spiste vores dejlige mad hjemme i lejren mens solen gik ned bag bjerget vest for os. I mørket sad vi nu rundt om bordet og William læste en historie højt for os alle sammen og bagefter læste Maria videre på den bog som læser højt af for tiden. Vi har desuden fået en rigtig god lille ven – en meget lille kattekilling som synes det er dejligt at hænge ud hos os. Den får lidt mad og drikke og William er selvfølgelig blevet rigtig glad for den. Amelie er også ret vild med den – desværre kan hun ikke helt finde ud af at lade missen være i fred. Hun løfter rundt på den, skubber til den med fødderne, hiver den i halen og andre ikke så rare ting. Vi har kæmpet ret så meget med hende og denne kat – hun KAN simpelthen ikke forstå at hun skal lade katten være – og det ender desværre i skrig og skrål! Lilli er derimod dødsensræd for alle dyr – incl kattekillinger og hun skriger op hver gang den bevæger sig i nærheden af hende. Så: meget lille kat = meget stor ballade!

Da alle tre børn var puttet fik de voksne besøg af en hel flok af de lokale unge drenge på deres knallerter. De var ikke så gode til engelsk men vi fik da kommunikeret lidt med dem. Rune underholdt med at forsøge at tale malay med dem – han sad med Lonly Planet hvori der bagerst er lidt Malay-gloser – det synes de var vældig morsomt. De så også nogle billeder fra vores tur i mellemøsten og det var de meget imponeret over. De tiggede lidt cigaretter og kl 23 kørte de hjem – deres forældre havde tydeligvis sagt at de skulle være hjemme kl. 23 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar