Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

lørdag den 28. august 2010

Franske naboer - igen

Lørdag d. 28. august 2010:


Vi pakkede vores rygsække efter morgenmaden og var klar til afgang kl. 12. Bådturen var noget mere afslappende denne gang, så efter 25 minutter var vi tilbage ved fastlandet. Marc havde givet os et hint om et andet fransk par som rejste i Malaysia i en almindelig autocamper, og Rune havde tilfældigvis spottet dem da han var på fastlandet for at hente badetøj m.m. De havde fået udvekslet telefonnumre og fremtidige planer. Vi skrev en sms til dem og spurgte hvor de var og om de ville have selskab.

Vi fandt dem på en strand lidt syd for havnebyen, et sted hvor der igen var en paradis strand og vi slog os ned under nogle fyrtræer 30 meter fra vandet. Jean og Natalie er i halvtredserne og har planer om at rejse i 4-5 år jorden rundt. De er utroligt søde og hjælpsomme og vi spiste aftensmad sammen under deres markise inde bag myggenettet.

Nogle af vores udfordringer har været at få en ordentlig nattesøvn. Som irritations momenter kan nævnes, teenagere på meget larmende scootere, fyrværkeri iform af kanon slag, moskeer og så varmen. Her på stranden var der dejligt stille og temperaturen var behagelig pga. En let brise. Desværre så skulle Yalla manden selvfølgelig vække os kl. 05 og i modsætning til tidligere så stoppede han ikke efter 10 minutter.....men først kl. 0730!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar