Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

lørdag den 7. august 2010

Farvel til vores nye venner

Lørdag d. 7. august 2010:


William var den der stadig havde det dårligt denne dag og det meste af hans dag blev brugt på afslapning på værelset. Rune, Lilli og Amelie gik en tur til stranden hvor de mødte Karin, Klaus, Oliver og Mille – så blev der badet og leget. Maria fik William lokket med ud efter frokost – vi fandt et sted hvor han kunne få fiskefilet og pommes frites og endelig fik han spist godt med mad – efter ingen appetit at have haft i et par dage. De andre kom tilfældigvis forbi spisestedet på vej hjem fra stranden og Rune tog noget mad med hjem til deres frokost.

Vi kæmper en hård kamp for at få Amelie til at tage sin medicin. Det er i flydende form og selvom vi prøver at blande det i juice, cola, the, osv så NÆGTER hun at drikke det. Vi måtte ty til at Rune holdt hende mens jeg forsøgte at proppe det i munden på hende. Hun skreg og slog og sparkede og det endte med at hun spyttede det hele ud igen og vi kan jo ikke tvinge hende til at synke det!! Frygteligt at skulle gøre ”vold” mod hende på denne måde – og endda uden at få held til at få medicinen i hende. Vores egne medbragte børne-panodiler vil hun heller ikke have selvom de kan tygges og smager af banan og hun har derfor haft feber det meste af 2 dage nu! Senere på dagen forsøgte vi så med at give hende en kvart at de piller William har fået hos lægen – og det viser sig at hun meget hellere vil sluge en pille og vi fik held til at få medicinen i hende. Nu må hende og William så deles om hans piller – men mon ikke det går?

Hjemme spillede vi lidt kort og bordtennis - indtil alle børnene trængte til at hvile sig på værelset. Kl. 18 kom vores nye danske venner forbi og vi drak en øl/sodavand sammen inden vi gik ud for at spise aftensmad sammen. De rejser videre i morgen – de skal besøge 2 andre øer i Malaysia inden de rejser til Bali hvor de skal rejse rundt en måned. Så efter en hyggelig afskedsmiddag sagde vi farvel og forhåbentlig på gensyn engang 

Hjemme på værelset så Rune, Lilli og William en film på computeren, mens Amelie sov og jeg læste bog. Vi håber at alle har det bedre i morgen. Rune tager af sted til Port Klang i morgen eftermiddag og jeg synes det kunne være rart, hvis ikke jeg skal have ene syge børn nu hvor jeg er alene med dem.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar