Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

tirsdag den 3. august 2010

Pulau Pangkor


Tirsdag d. 3. august 2010:


Første dag på Pulau Pangkor 

Sov som sædvanlig længe – spiste morgenmad på hotellet – stedet hedder Seagull Beach Resort og det lyder vældig fint, men faktisk er det ret low-budget og det kan vist også godt kaldes et ressort af ældre dato. Dog er personalet super søde og hjælpsomme og vi mangler bestemt ikke noget. Det er sjovt så lidt der faktisk skal til for at man er tilfreds med livet mens man bor på hotel: Her kan vi få kogende vand til en ”cup-noodle” eller kaffe/the man selv har med. Der er en drikkevandsbeholder med kold, rent vand. Der er simpel, billig morgenmad. Stedet har et ”bibliotek” hvor man kan bytte bøger, der er WiFi på værelserne og Pc´er til rådighed med printer osv. Ejeren kører os gladelig hvis vi har et ærinde i en af de andre byer, osv. Vi får den bedste service vi har fået på hele turen.

Efter morgenmaden gik vi en tur til stranden. Der er en vildt dejlig strand med det fineste sand og helt klart vand. Dog ødelægges lidt af idyllen ved at de er i gang med at bygge butikker langs stranden så der er en del støj og det er småt med steder man faktisk kan komme ned på stranden.

Men vi havde et par dejlige timer i vandet og hvor der blev snorklet på livet løs. William og Maria brugte lang tid på at finde flotte konkylier, muslinger, koraller osv. Maria spottede dem og så dykkede William ned efter dem 

Efter at have været hjemme under bruseren gik vi en tur langs stranden og fandt et lille køkken hvor vi spiste frokost. På disse gadekøkkener er der sjældent noget at vælge imellem og her kunne man få ris og så var der 3-4 slags sauce med kød og grøntsager som man selv kunne tage ovenpå risene. Rune fik noget meget stærkt noget med rokke-filet! Det er meget alm her på øen at spise rokke.

Hjemme igen sov Amelie og Maria en lang lur mens Rune og de andre havde skole. Maria har desværre fanget sig en forkølelse/mild bihulebetændelse – nok pga de skift vi har mellem varmen udenfor og det kølige værelse med aircondition.

Da vi blev sultne efter aftensmad ved 19-tiden gik vi ned af vores lille vej for at finde et sted at spise. Men lige 20 meter nede af den lille vej kunne vi se massevis af næsehornsfugle der sad på telefonledningerne lige overfor et lille hotel. Da vi kom nærmere kunne vi se at der stod en mand og fodrede dem med banan-stykker! Vi fik lov at give fuglene et par stykker – Rune og William var modige og gik helt hen til fuglene som stille og roligt snuppede et stykke banan fra deres hånd mens vi andre nøjedes med at kaste stykkerne højt op i luften så fuglene kastede sig ud efter dem og fløj over på modsatte side og ventede på mere. En vild oplevelse – især når man tænker på at vi for få dage siden var meget begejstrede over at se disse specielle og utroligt flotte fugle i et bur i fugleparken i Kuala Lumpur. Nu var der 30-40 stykker der baskede rundt om hovedet på os!

Efter at have fået lidt aftensmad ude i byen gik vi hjem og Lilli og William fik lov at hoppe i den meget lille pool der findes på hotellet (ejeren fyldte den straks op da han så at vi kom med børn ) Lilli begyndte at klage over smerter i arme og ben – vi regner med at det var vokseværk – og hun begyndte også at fryse helt vildt. Hun fik en børne-panodil og faldt nemt i søvn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar