Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

søndag den 22. august 2010

Søndag d. 22. august 2010:

Igen en dejlig rolig nat med frisk brise – ahhhh!

Dagen ligner stort set den forrige – dog havde vi lige et sjovt lille indslag da en stor lastbil satte sig fast i sandet lige ved siden af legepladsen. Der blev tilkaldt en anden lastbil som forgæves forsøgte at trække den fri af sandet og herefter pakkede Rune teltene sammen og kørte over og gav dem en hånd. Så i fællesskab med den anden lastbil lykkedes det Rune og William at få den trukket fri med spillet på Brumbassen.

Igen gik vi hen til basaren og købte aftensmad. Nu kender de fleste i den lille landsby efterhånden til os og mange hilser og vil snakke selvom de ikke kan engelsk. Meget sjovt  Damerne i boderne griner hver gang vi kommer og vil købe mad – de er generte og vil ikke vise at de er dårlige til engelsk og så tror jeg også de synes Rune er lidt lækker – han er høj og har skæg – hvilket ingen af mændene her i Malaysia kan prale af!

Efter aftensmaden gik Lilli, Maria og Mulle iseng – de havde aftalt at sove sammen denne nat og der blev hygget i teltet med højtlæsning af Lilli, fællessang hvor Mulle bestemte sangene og en del pjat mellem Amelie og Lilli inden vi alle faldt i søvn.

Rune og William sad udenfor og så en film på computeren.

I morgen pakker vi sammen og kører nordpå for at fange en vej ind i landet. Vi vil ud til vestkysten og besøge Penang. En brofast ø hvor der skulle være dejligt. Desuden skal vi også ud til vestkysten for at kunne krydse grænsen til Thailand – det er ikke sikkert at krydse grænsen direkte nord for os og vi er derfor nødt til at komme hele vejen ind igennem landet for at kunne komme videre til Thailand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar