Resume

Drømmen startede i 2006 da Rune købte sin første Landrover.

Han har altid gerne villet køre fra Danmark til Kina, og har utallige gange prøvet at overtale familien til at tage med.

Vi har nu købt en ny Landrover og vil gøre drømmen til virkelighed. Godtnok går turen ikke til Kina, men til Thailand.

Turen starter fra Skovby 1. maj og varer ca. 8 måneder

Blue Lagoon

Blue Lagoon
William gør klar til spring

Brumbassen på udflugt

Brumbassen på udflugt
Brumbassen på vej til Blue Lagoon, Vang Vieng

mandag den 1. november 2010

En forgæves fortoldning

Mandag d. 1. november 2010:


Efter morgenmaden kørte Rune ud for at få fixet toldpapirer på bilen inden hjemsendelsen. Det brugte han det meste af dagen på – blev som sædvanligt sent fra den ene instans til den anden som lå forskellige steder i byen. I en by som Bangkok kan det snidlt tage 1 time at køre 5-7 km pga meget meget tung trafik! Vi andre fik dagen til at gå med at ose lidt rundt i Khao San Road kvarteret .... vi fik købt lidt fødselsdagsgaver til Rune – som jo har fødselsdag imorgen  Vi spiste desuden frokost på et gadekøkken og Lilli opdagede at forårsruller smager fantastisk!

Hjemme fik William og Lilli lavet skole imens Mulle sov en lur. Da Rune kom tilbage gik vi igen en tur ud i byen og fik en is 

Rune fik desværre ikke så meget ud af alle hans anstrengelser da det endte med at han fandt ud af, at det faktisk er umuligt for os selv at ordne de papirer der skal til for at kunne sende bilen ud af Thailand. Der skal bla skrives et brev på Thai med beskrivelse af hvorfor bilen er i landet og hvor den skal hen og meget andet – dette er jo lidt svært at gøre når man ikke kan sige andet end goddag og tak på Thai  Han fik besøgt vores shippingagent og vi aftalte med hende at vi må betale hende for at udføre dette arbejde istedet!

Aftenen gik med lidt afslapning på guesthouset: ungerne så lidt film, Mulle rendte rundt og legede og de voksne læste lidt, surfede på internettet osv. Det blev da også til et par spil Yatzy og Uno 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar